I ismailll34 Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 24 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #1 Sürücüler falan hepsi güncel anladım. Neden olmadığını bilen varsa yardımcı olabilir mi?
B Borgore Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 795 Çözümler 13 13 Haziran 2023 #2 ismailll34 dedi: Sürücüler falan hepsi güncel anladım. Neden olmadığını bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Masaüstü mü dizüstü mü? Dizüstü ise ekran ayarlarını Intel'in programından yapabiliyorsun ve AMD ise AMD'nin programından.
ismailll34 dedi: Sürücüler falan hepsi güncel anladım. Neden olmadığını bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Masaüstü mü dizüstü mü? Dizüstü ise ekran ayarlarını Intel'in programından yapabiliyorsun ve AMD ise AMD'nin programından.
I ismailll34 Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 24 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #3 Borgore dedi: Masaüstü mü dizüstü mü? Dizüstü ise ekran ayarlarını Intel'in programından yapabiliyorsun ve AMD ise AMD'nin programından. Genişletmek için tıkla... Masaüstü.
Borgore dedi: Masaüstü mü dizüstü mü? Dizüstü ise ekran ayarlarını Intel'in programından yapabiliyorsun ve AMD ise AMD'nin programından. Genişletmek için tıkla... Masaüstü.