NVIDIA Denetim Masasında Ekran Sekmesi Yok

Gürkan Erdem

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar NVIDIA Denetim masasında ekran sekmesi yok, işlemci AMD laptop kullanmaktayım bunu nasıl aktifleştirebilirim veya nereden bakabilirim?
Bir de arkadaşlar bunun masaüstü ve laptop olmasıyla alakası var mı?

Hayır masaüstü ya da laptop olması ile alakalı bir durum değil.
Bilgisayarındaki bütün sürücüleri sil NVIDIA kendi sitesinden bakın burası çok önemli gidip otomatik sürücü kuran bir program indirmeyin veya gezginlerden NVIDIA kendi sitesinden ekran kartına uygun olan en güncel sürücüyü indir ve kur. Yeniden başlat PC ve sorun çözüldü.

Hayır masaüstü ya da laptop olması ile alakalı bir durum değil.
Bilgisayarındaki bütün sürücüleri sil NVIDIA kendi sitesinden bakın burası çok önemli gidip otomatik sürücü kuran bir program indirmeyin veya gezginlerden NVIDIA kendi sitesinden ekran kartına uygun olan en güncel sürücüyü indir ve kur. Yeniden başlat PC ve sorun çözüldü.
Hocam daha geçenlerde bir sorundan dolayı aynı işlemi yapmıştım.

Hocam laptoplarda olmuyormuş doğru mu recey bey de öyle cevap vermişti yine benzer bir konuya, peki AMD ile ilgili bakabileceğim yer var mı?

Hocam ekran kartı modelin ne senin? Eğer AMD ise zaten NVIDIA Denetim Masası nasıl olsun AMD kendi yazılımı olur onun yerine. Eğer harici bir ekran kartın yok ise apı bir laptop yani işlemci içinde ekran kartı var demektir. Bu da ya Intel'ya da AMD ekran kartın oluğu anlamına geliyor. Şu konularda bütün sisteminizi eksiksiz olarak yazın Allah aşkına ya tahmin mi edeceğiz senin sistemini?

Hocam ekran kartı modelin ne senin? Eğer AMD ise zaten NVIDIA Denetim Masası nasıl olsun AMD kendi yazılımı olur onun yerine. Eğer harici bir ekran kartın yok ise apı bir laptop yani işlemci içinde ekran kartı var demektir. Bu da ya Intel'ya da AMD ekran kartın oluğu anlamına geliyor. Şu konularda bütün sisteminizi eksiksiz olarak yazın Allah aşkına ya tahmin mi edeceğiz senin sistemini?
İşlemci ryzen 7 4800h
Ekran kartı 1650 ti
Amd ekran kartım olsa zaten nvidia Denetim masasına bakmam diye düşünüyorum
O amd nin yazılımını tam olarak biliyor musunuz?

İşlemci Ryzen 7 4800h.
Ekran kartı 1650 Ti.
AMD ekran kartım olsa zaten NVIDIA Denetim Masası'na bakmam diye düşünüyorum.

Hocam denetim masası üzerinden NVIDIA ile alakalı bütün her şeyi sil sonra buradan Sürücüleri Yükle | NVIDIA sistemine uygun şekilde seçerek sürücüleri kur. Çok yüksek ihtiamalle sorun çözülecek. Ayrıca işlemcin için olan chipset sürücülerini de kurmayı unutma. Anakartının sitesinden gerekli bütün sürücülere ulaşabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı