Sürücüleri kaldırıp güncelledim ama sorun devam ediyor. Bir tane internet sitesinde şu mesajı gördüm ve kullanıcılar işe yaradığnı söyledi fakat ben anlamadım. Anlayan biri varsa yardım edebilir mi ?
kardeş bendede ayni sorun vardi internetten araştiriyorum bir türlü bulamadım herkes ekran sekmesine gir diyordu ekran yok diyordum çözümü bilmiyorlardı.şimdi bende gt540 ve intel hd grafik olayi var işte hd grafik olayi engelliyormus. bende çözümü ararken senin yazına rasgelmistim sen çözemediysen yardımcı olayim.
ilk önce 1024x768 e al daha sonra masaüstünde sağ tikla ekran çözünürlüğüne gir nvidia denetim masasına değil orda gelişmiş ayarlar yazıyo küçükçe dikkatli bakarsan bulursun.ona gir bi pencere açiliyor orda intel hd medya denetim paneli var ona bas ve karşina gelen şiklarda en altta ekran ölçeklendirmesi var onu tam ekrana genişlet mi ne yazıyodu 3 şik var zaten dene birinde ekran tam oluyor sonra 1366x768 e tekrar çevirebilirsin ekranini.Ekran 1366x768 iken orda şık gelmiyor ekranini 1024x768 yap.hadi bi dene bakalim.