NVIDIA denetim masasında eksik ayarlar ve DSR

BeraDMN

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: 13th Gen Intel Core i5-13500H 4.20 GHz
Ram: 8x2 16gb 3200mhZ
Ekran Kartı: Nvdia GeForce RTX 4050
Öncelikle merhaba,

Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere NVIDIA denetim masasında eksik ayarlar var. Bunlardan en basit olanı, RTX 4050 ekran kartında normalde bulunan ve başkalarında ayarın olduğunu gördüğüm DSR ayarı bende yok. Daha önceden de eksik olan pek çok ayar fark ettim, ancak sınav senesi çözmekle uğraşmadım.

RTX 4050'den anlayacağınız üzere laptop kullanıyorum. Bazı ayarlar Intel Grafik Merkezi'nde, ancak NVIDIA denetim masasında olması gereken ayarlar yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Teşekkür ederim.

Öncelikle merhaba,

Başlıktan da anlayabileceğiniz üzere NVIDIA denetim masasında eksik ayarlar var. Bunlardan en basit olanı, RTX 4050 ekran kartında normalde bulunan ve başkalarında ayarın olduğunu gördüğüm DSR ayarı bende yok. Daha önceden de eksik olan pek çok ayar fark ettim, ancak sınav senesi çözmekle uğraşmadım.

RTX 4050'den anlayacağınız üzere laptop kullanıyorum. Bazı ayarlar Intel grafik merkezi'nde, ancak NVIDIA denetim masasında olması gereken ayarlar yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Teşekkür ederim.

Driverlerin güncel mi? Sadece DSR yok ise bence bu bir problem değil çünkü ekran 1080p ise 4K ya da 2K da kullanınca ekrandaki HUD tarzı şeyler çok küçük geliyor.

Driverlerin güncel mi? Sadece DSR yok ise bence bu bir problem değil çünkü ekran 1080p ise 4K ya da 2K da kullanınca ekrandaki HUD tarzı şeyler çok küçük geliyor.

Yani güncel diye biliyorum :D kontrol etmek için NVIDIA ve Intel'in kendi programlarını kullanıyorum ekstra olarak Driver Booster ve Windows Update ile kontrol ediyorum hepsi güncel diyor ancak dün HP F2 yardım menüsünde gezerken yardım menünüz eski sürüm güncellemek için cart curt sitesine gidin falan diye mesaj gördüm pek fazla uğraşmadım sonrasında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı