NVIDIA Denetim Masası'nda FPS arttırmak için bir ayar var mı?

mrtard50

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı oyun için kullanıyorum görüntümü ve FPS'imi arttırabılecek burada herhangi bir ayar var mı? Daha önce birkaç tane yapmıştım atıyorum grafik fulleme nihai perf işlemciyi Full kullanma tarzında ama bazılarının PC'yi yordugunu dusunuyorum, en iyi bu tarz ayarları yazabılır mısınız (gördüğüm şeyi pek etkilemesin alıştıgım şeyin dışında olmazsa çok hoş olur)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tarz bir video da önerirseniz çok hoş olur, işlemcimi ve ekran kartımı tam perf yapmıştım nihai pil perfte açmıştım ama bence PC mi çok yoruyor. Onları nereden kapatabılırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi FPS diye de görüntüyü piksellestirme. Orada en alt kısımda ekran kartını neyse onu seçip üstüne dikey senkronizasyonunu kapatırsan biraz artışı hissedersin. Bir de en önemli kısım orada oynayacağın oyunu sec ve ona göre ayar yap.

FPS oyunları oynuyorum her türlü Hz üstü FPS alıyorum amacım en iyi görüntü ayarını yapıp oyunu en rahat sekılde oynamak bilgin varsa yazabılır mısın?

FPS oyunları oynuyorum her türlü Hz üstü FPS alıyorum amacım en iyi görüntü ayarını yapıp oyunu en rahat sekılde oynamak bilgin varsa yazabılır mısın?

Dostum o son yazan eleman bos yapmış, orası ayrı konuda şimdi örnek veriyorum Warzone diyelim, Warzone için ayrı Valorant için ayrı ama NVIDIA Denetim Masası için sana tam FPS ve kaliteyi bozmayan ayarlarimi atabilirim.

xd çok güzel olur hikayeli oyun oynuyorum rd Witcher God of War'ya da Simulator oyunları tarzında FPS olarak da CS ve Valorant tarzında oyunlar oynuyorum atıyorum ben perf ya da kalite ayarını seçsem bile keskinleştirme kapalı oluyor bence açık olsa hoş olur mesela.

tabi canım keskinleştirme iyi ama bazen kötü bi ara cod warzone da keskinleştirme hatası görüyorum ve siyah kumlaşma vardı mesela gece görüş modunda heryer kum kum siyah kum keskinleştirme ayarı yaptım 100% ise suan 30 bilemedin 20

Peki Valorant için nasıl bir şey öneririrsin denemek istiyorum.

Peki Valorant için nasıl bir şey öneririrsin denemek istiyorum.
valoran cok basit cs gibi değil ama daha pratik var config dosyasına gir ordan user dosyan var kac hesap kullanıosan seç onu orda gereksiz ısıklandırma olsun efekler olsun felan kapatıo bay saglam bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…