G gırtlak kanseri Centipat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #1 Bu fotoğrafı bir videodan aldım. Bende sadece 3D ayarları kısmı çıkıyor. 2. fotoğrafta olduğu gibi diğer seçenekleri nasıl çıkartacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2024
Bu fotoğrafı bir videodan aldım. Bende sadece 3D ayarları kısmı çıkıyor. 2. fotoğrafta olduğu gibi diğer seçenekleri nasıl çıkartacağım?
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.047 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #2 Laptopsa ve MUX ayarı yoksa olmaz. MUX ayarı varsa açarsan olur. Masaüstüyse ve ekran anakarta bağlıysa ekran kartına takarsan olur takmazsan olmaz.
Laptopsa ve MUX ayarı yoksa olmaz. MUX ayarı varsa açarsan olur. Masaüstüyse ve ekran anakarta bağlıysa ekran kartına takarsan olur takmazsan olmaz.
G gırtlak kanseri Centipat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #3 684918 dedi: Laptopsa ve MUX ayarı yoksa olmaz. MUX ayarı varsa açarsan olur. Masaüstüyse ve ekran anakarta bağlıysa ekran kartına takarsan olur takmazsan olmaz. Genişletmek için tıkla... ekran kartına takılı hocam masaüstü 684918 dedi: Laptopsa ve MUX ayarı yoksa olmaz. MUX ayarı varsa açarsan olur. Masaüstüyse ve ekran anakarta bağlıysa ekran kartına takarsan olur takmazsan olmaz. Genişletmek için tıkla... lg monitörden pro 2000 e geçtim lg de hiçbir sıkıntı yoktu renk ayarı vs yapabiliyodum bu monitörde olmuyor
684918 dedi: Laptopsa ve MUX ayarı yoksa olmaz. MUX ayarı varsa açarsan olur. Masaüstüyse ve ekran anakarta bağlıysa ekran kartına takarsan olur takmazsan olmaz. Genişletmek için tıkla... ekran kartına takılı hocam masaüstü 684918 dedi: Laptopsa ve MUX ayarı yoksa olmaz. MUX ayarı varsa açarsan olur. Masaüstüyse ve ekran anakarta bağlıysa ekran kartına takarsan olur takmazsan olmaz. Genişletmek için tıkla... lg monitörden pro 2000 e geçtim lg de hiçbir sıkıntı yoktu renk ayarı vs yapabiliyodum bu monitörde olmuyor