D DrGolden_01 Femtopat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 4 28 Haziran 2024 #1 Sizce hangisi daha iyi, "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" mi, yoksa "gelişmiş 3D görüntü ayarlarını kulan" mı? Hangisi defult ayardır?
Sizce hangisi daha iyi, "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" mi, yoksa "gelişmiş 3D görüntü ayarlarını kulan" mı? Hangisi defult ayardır?
Periapsis Megapat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 382 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #2 DrGolden_01 dedi: Sizce hangisi daha iyi, "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" mi, yoksa "gelişmiş 3D görüntü ayarlarını kulan" mı? Hangisi defult ayardır? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir? Default olarak "3D uygulama ayarlarını kullan" geliyor.
DrGolden_01 dedi: Sizce hangisi daha iyi, "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" mi, yoksa "gelişmiş 3D görüntü ayarlarını kulan" mı? Hangisi defult ayardır? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir? Default olarak "3D uygulama ayarlarını kullan" geliyor.
D DrGolden_01 Femtopat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 4 28 Haziran 2024 #3 Periapsis dedi: Ekran kartınız nedir? Default olarak "3D uygulama ayarlarını kullan" geliyor. Genişletmek için tıkla... 3050 ti , dediğinizi yaptım, eminsiniz de mi? İçimden bir yük kalktı sağolun
Periapsis dedi: Ekran kartınız nedir? Default olarak "3D uygulama ayarlarını kullan" geliyor. Genişletmek için tıkla... 3050 ti , dediğinizi yaptım, eminsiniz de mi? İçimden bir yük kalktı sağolun
Periapsis Megapat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 382 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #4 DrGolden_01 dedi: 3050 ti , dediğinizi yaptım, eminsiniz de mi? İçimden bir yük kalktı sağolun Genişletmek için tıkla... Evet, arada bir "Varsayılanları geri yükle" yapıyorum ben. İçiniz rahat etmezse siz de yapabilirsiniz. Fabrika ayarlarına geri yükler.
DrGolden_01 dedi: 3050 ti , dediğinizi yaptım, eminsiniz de mi? İçimden bir yük kalktı sağolun Genişletmek için tıkla... Evet, arada bir "Varsayılanları geri yükle" yapıyorum ben. İçiniz rahat etmezse siz de yapabilirsiniz. Fabrika ayarlarına geri yükler.