S SpaxusS Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 76 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar AMD'den NVIDIA'ya geçiş yaptım AMD driverında her oyuna özel renklendirme ayarı filan yapabiliyorduk masaüstüne dönünce normale dönüyordu ayarlar. Bu NVIDIA da değiştirince her şeyin değişiyor oyuna özel nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar AMD'den NVIDIA'ya geçiş yaptım AMD driverında her oyuna özel renklendirme ayarı filan yapabiliyorduk masaüstüne dönünce normale dönüyordu ayarlar. Bu NVIDIA da değiştirince her şeyin değişiyor oyuna özel nasıl yapabilirim?
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.080 Çözümler 49 12 Ekim 2024 #2 NVIDIA oyuna özel renk ayarı var mıdır? AMD'den NVIDIA'ya geçtim ve oyuna girince renklerin o oyuna özel değiştirme özelliği var mı? www.technopat.net
NVIDIA oyuna özel renk ayarı var mıdır? AMD'den NVIDIA'ya geçtim ve oyuna girince renklerin o oyuna özel değiştirme özelliği var mı? www.technopat.net
S SpaxusS Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 76 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #3 DarkMen dedi: NVIDIA oyuna özel renk ayarı var mıdır? AMD'den NVIDIA'ya geçtim ve oyuna girince renklerin o oyuna özel değiştirme özelliği var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... cs de olmuyor galiba
DarkMen dedi: NVIDIA oyuna özel renk ayarı var mıdır? AMD'den NVIDIA'ya geçtim ve oyuna girince renklerin o oyuna özel değiştirme özelliği var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... cs de olmuyor galiba
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.080 Çözümler 49 12 Ekim 2024 #4 SpaxusS dedi: cs de olmuyor galiba Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok ama CS gibi ünvan kazanmış bir oyun için özel bir ayar yapamamak saçma, belki de vardır. Biraz araştırmayı deneyebilirsiniz.
SpaxusS dedi: cs de olmuyor galiba Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok ama CS gibi ünvan kazanmış bir oyun için özel bir ayar yapamamak saçma, belki de vardır. Biraz araştırmayı deneyebilirsiniz.