M mustafakrdy Yoctopat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #1 NVIDIA Denetim Masası'nda renk ayarı yok. AMD işlemcı kullanıyorum. Intel grafık ayarlarını kullanamıyorum. Denetım masasını açtığımda renk ayarı vardı fakat gözükmüyor artık. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024
NVIDIA Denetim Masası'nda renk ayarı yok. AMD işlemcı kullanıyorum. Intel grafık ayarlarını kullanamıyorum. Denetım masasını açtığımda renk ayarı vardı fakat gözükmüyor artık.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.885 Makaleler 1 Çözümler 28 8 Nisan 2024 #2 Laptop mu Masaüstü mü? Artı 0 Eksi
R raxee Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 mustafakrdy dedi: NVIDIA Denetim Masası'nda renk ayarı yok. AMD işlemcı kullanıyorum. Intel grafık ayarlarını kullanamıyorum. Denetım masasını açtığımda renk ayarı vardı fakat gözükmüyor artık. Genişletmek için tıkla... İntelden ayarlamalısınız. Artı 0 Eksi
mustafakrdy dedi: NVIDIA Denetim Masası'nda renk ayarı yok. AMD işlemcı kullanıyorum. Intel grafık ayarlarını kullanamıyorum. Denetım masasını açtığımda renk ayarı vardı fakat gözükmüyor artık. Genişletmek için tıkla... İntelden ayarlamalısınız.