yumeko Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 421 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2018 #1 Merhaba benim ekran kartım GT830M. Unlost, Nvidia denetim masasından ekran sekmesini açıp renkleri değiştiriyordu CS:GO'da daha iyi gözüktüğü için, ancak benim bilgisayarımda resimde gördüğünüz gibi sadece bunlar var. Ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2018
Merhaba benim ekran kartım GT830M. Unlost, Nvidia denetim masasından ekran sekmesini açıp renkleri değiştiriyordu CS:GO'da daha iyi gözüktüğü için, ancak benim bilgisayarımda resimde gördüğünüz gibi sadece bunlar var. Ne yapmam gerekiyor?
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 13 Mart 2018 #2 Renk ayarını Intel yada AMD işlemcin neyse diğer ekran kartının menüsünden ayarlayacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Renk ayarını Intel yada AMD işlemcin neyse diğer ekran kartının menüsünden ayarlayacaksın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 13 Mart 2018 #3 Siz NVIDIA kullanmazsınız zira ekrana görüntü Intel'den çıkıyor. Intel altından yapacaksınız. NVIDIA'da ayar burada:
Siz NVIDIA kullanmazsınız zira ekrana görüntü Intel'den çıkıyor. Intel altından yapacaksınız. NVIDIA'da ayar burada:
BraveVision Hectopat Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2018 #4 'Digital Vibrance' %100 yaparsanız istediğiniz renk doygunluğunu alacaksınız.
jacobsacc Kilopat Katılım 26 Haziran 2018 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2018 #5 Bende Intel grafik özellikleri de yok? [Buldum ] Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2020