M Mustafa Ceylan Decapat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 Merhaba RTX 4060 laptopum var NVIDIA Denetim Masası'na girdiğim zaman renk ayarlarını yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri resim_2024-06-30_185245640.png 238,2 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba RTX 4060 laptopum var NVIDIA Denetim Masası'na girdiğim zaman renk ayarlarını yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Synth3x 30 Haziran 2024 Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Intel grafikleri kontrol panelinden yapmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Intel grafikleri kontrol panelinden yapmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.781 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #2 Mustafa Ceylan dedi: Merhaba RTX 4060 laptopum var NVIDIA Denetim Masası'na girdiğim zaman renk ayarlarını yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Driver güncelle. Artı 0 Eksi
Mustafa Ceylan dedi: Merhaba RTX 4060 laptopum var NVIDIA Denetim Masası'na girdiğim zaman renk ayarlarını yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Driver güncelle.
KS KS M Mustafa Ceylan Decapat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #3 alpermen dedi: Driver güncelle. Genişletmek için tıkla... Güncel Artı 0 Eksi
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.781 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #4 Mustafa Ceylan dedi: Güncel. Genişletmek için tıkla... DDU ile sil yine yükle. Artı 0 Eksi
MessiFedaisi Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 451 Çözümler 7 30 Haziran 2024 #5 Mustafa Ceylan dedi: Merhaba RTX 4060 laptopum var NVIDIA Denetim Masası'na girdiğim zaman renk ayarlarını yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İşlemcin Intel veya AMD farketmez masaustune sag tıklayıp işlemcinin dahili ekran kartı ayarlarından ayarlaman lazım. Laptoplarda böyle. Artı 0 Eksi
Mustafa Ceylan dedi: Merhaba RTX 4060 laptopum var NVIDIA Denetim Masası'na girdiğim zaman renk ayarlarını yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... İşlemcin Intel veya AMD farketmez masaustune sag tıklayıp işlemcinin dahili ekran kartı ayarlarından ayarlaman lazım. Laptoplarda böyle.
Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #6 Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Intel grafikleri kontrol panelinden yapmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Intel grafikleri kontrol panelinden yapmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TheAltay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.475 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 // RTX 3050 4gb VRAM - i5 12500H - 512 GB M2 SSD - 8 GB DDR5 4800 MHZ RAM Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #7 Monitöre bağladığın zaman gözükür laptop kullanıcısıysan. MUX switch var mı cihazda? Artı 0 Eksi
KS KS M Mustafa Ceylan Decapat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #8 Synth3x dedi: Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Intel grafikleri kontrol panelinden yapmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet laptoplarda galiba böyle ayar yapılıyor. Teşekkür ederim yardımınız için. Artı 0 Eksi
Synth3x dedi: Laptopta ekran NVIDIA GPU'ya bağlı değildir. Intel grafikleri kontrol panelinden yapmanız gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet laptoplarda galiba böyle ayar yapılıyor. Teşekkür ederim yardımınız için.