m3rt5 Decapat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #1 Hocam benim bilgisayarda NVIDIA denetim masasında diğer kişilerde olduğu gibi ayarlar yok sadece 3D ayarlar var. Acaba bu benim ekran kartımın(NVIDIA GeForce 610M) eski olduğu için mi böyledir? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
Hocam benim bilgisayarda NVIDIA denetim masasında diğer kişilerde olduğu gibi ayarlar yok sadece 3D ayarlar var. Acaba bu benim ekran kartımın(NVIDIA GeForce 610M) eski olduğu için mi böyledir?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #11 Bir ara harici monitör bağlarsa geldiğini duymuştum. Laptonlarda oluyor bu çünkü. Artı 0 Eksi
Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #12 _fatih_kartal_ dedi: Kasa mı hocam sizin. Genişletmek için tıkla... Hayır laptop. Artı 0 Eksi
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 5 Mayıs 2021 #13 Saint Lucia dedi: Bir ara harici monitör bağlarsa geldiğini duymuştum. Laptonlarda oluyor bu çünkü. Genişletmek için tıkla... O girişte Intel'e bağlıysa nope. Artı 0 Eksi
Saint Lucia dedi: Bir ara harici monitör bağlarsa geldiğini duymuştum. Laptonlarda oluyor bu çünkü. Genişletmek için tıkla... O girişte Intel'e bağlıysa nope.
Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #14 Saint Lucia dedi: Bir ara harici monitör bağlarsa geldiğini duymuştum. Laptonlarda oluyor bu çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben 2 monitör kullanıyorum laptopta. Onun için görünüyor olabilir bende. Artı 0 Eksi
Saint Lucia dedi: Bir ara harici monitör bağlarsa geldiğini duymuştum. Laptonlarda oluyor bu çünkü. Genişletmek için tıkla... Ben 2 monitör kullanıyorum laptopta. Onun için görünüyor olabilir bende.
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 5 Mayıs 2021 #15 Ömer Akay dedi: Hayır laptop. Genişletmek için tıkla... Ama sizin Apple hocam onların ki Windows'a göre farklı. Artı 0 Eksi
Ömer Akay dedi: Hayır laptop. Genişletmek için tıkla... Ama sizin Apple hocam onların ki Windows'a göre farklı.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #16 Ömer Akay dedi: Ben 2 monitör kullanıyorum laptopta. Onun için görünüyor olabilir bende. Genişletmek için tıkla... Kuzenimden biliyorum. Doğru söylemişim demek ki. Desteklemiş oldun teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
Ömer Akay dedi: Ben 2 monitör kullanıyorum laptopta. Onun için görünüyor olabilir bende. Genişletmek için tıkla... Kuzenimden biliyorum. Doğru söylemişim demek ki. Desteklemiş oldun teşekkürler hocam.
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 5 Mayıs 2021 #17 Ömer Akay dedi: Ben 2 monitör kullanıyorum laptopta. Onun için görünüyor olabilir bende. Genişletmek için tıkla... Bak işte bu olabilir girişler NVIDIA'ya bağlıysa ekran ayarları sizde çıkar. Artı 0 Eksi
Ömer Akay dedi: Ben 2 monitör kullanıyorum laptopta. Onun için görünüyor olabilir bende. Genişletmek için tıkla... Bak işte bu olabilir girişler NVIDIA'ya bağlıysa ekran ayarları sizde çıkar.
Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #18 _fatih_kartal_ dedi: Ama sizin Apple hocam onların ki Windows'a göre farklı. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an telefonumdan giriyorum bilgisayardan değil. Artı 0 Eksi
_fatih_kartal_ dedi: Ama sizin Apple hocam onların ki Windows'a göre farklı. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an telefonumdan giriyorum bilgisayardan değil.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #19 Ömer Akay dedi: Hocam şu an telefonumdan giriyorum bilgisayardan değil. Genişletmek için tıkla... Hocam müsait olduğunuzda 2. ekranı devre dışı bırakın kontrol edin bakalım gidecek mi diğer ayarlar. Artı 0 Eksi
Ömer Akay dedi: Hocam şu an telefonumdan giriyorum bilgisayardan değil. Genişletmek için tıkla... Hocam müsait olduğunuzda 2. ekranı devre dışı bırakın kontrol edin bakalım gidecek mi diğer ayarlar.
_fatih_kartal_ Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 812 Çözümler 5 Yer uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 5 Mayıs 2021 #20 Ömer Akay dedi: Hocam şu an telefonumdan giriyorum bilgisayardan değil. Genişletmek için tıkla... OS X macOS versiyonu değil mi Artı 0 Eksi
Ömer Akay dedi: Hocam şu an telefonumdan giriyorum bilgisayardan değil. Genişletmek için tıkla... OS X macOS versiyonu değil mi