bifteq Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 339 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar kenarda seçenek yok, hiçbir şey anlamadım? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 16,7 KB · Görüntüleme: 107 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2020
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 3 Temmuz 2020 #2 Bende de son güncellemeden sonra oldu, driver kuruyorum her açtığımda bilgisayarı düzeliyor.
bifteq Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 339 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2020 #3 BayKedi dedi: Bende de son güncellemeden sonra oldu, driver kuruyorum her açtığımda bilgisayarı düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam uğraşılır mı onunla ya başka yolu yok mudur? BayKedi dedi: Bende de son güncellemeden sonra oldu, driver kuruyorum her açtığımda bilgisayarı düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Ben şuan 1 kere güncelledim düzeldi. Kapatıp açınca ne olduğunu paylaşırım. Son düzenleme: 4 Temmuz 2020
BayKedi dedi: Bende de son güncellemeden sonra oldu, driver kuruyorum her açtığımda bilgisayarı düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam uğraşılır mı onunla ya başka yolu yok mudur? BayKedi dedi: Bende de son güncellemeden sonra oldu, driver kuruyorum her açtığımda bilgisayarı düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Ben şuan 1 kere güncelledim düzeldi. Kapatıp açınca ne olduğunu paylaşırım.
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 5 Temmuz 2020 #4 Bilgisayarı 5 kere açıyorsam 3'ünde driver güncelliyorum şuan. Sabah yine aynısı oldu.