NVIDIA Denetim Masası'ndan çözünürlük yükselttikten sonra "out of range" hatası

mstfclc

Femtopat
Daha fazla  
NVIDIA Denetim Masası'ndan çözünürlük yükselttikten sonra sistem siyah ekranda kalıyor, "out of range" diye kalıyor. Kasayı TV'ye bağlayıp düzeltmeme rağmen monitörde düzelme olmuyor. (Kablo vb. hepsi sağlam.) Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA Denetim Masası'ndan çözünürlük yükselttikten sonra sistem siyah ekranda kalıyor, "out of range" diye kalıyor. Kasayı TV'ye bağlayıp düzeltmeme rağmen monitörde düzelme olmuyor. (Kablo vb. hepsi sağlam.) Teşekkürler.

Kasayı televizyona bağlayıp DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.

Kasayı televizyona bağlayıp DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.
ddu ne hocam

Monitörün desteklemediği çözünürlük veya Hz'de çalıştırmandan kaynaklı hata veriyor. Monitörün neyi destekliyorsa onda başlatmalısın. Hem oyunlarda hem denetim masasında geçerli bir durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı