Çözüldü NVIDIA Denetim Masası'ndan maksimum kare hızını düşürmek zararlı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Haiku12

Attopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle, oyun oynarken bilgisayarımın ekran kartı çok fazla ısındığı için maksimum kare hızını 60'a çektim ve haliyle ekran kartı sıcaklığı da düştü. Bunu yapmak zararlı mıdır? Teşekkürler.

Çözüm
Merhaba öncelikle, oyun oynarken bilgisayarımın ekran kartı çok fazla ısındığı için maksimum kare hızını 60'a çektim ve haliyle ekran kartı sıcaklığı da düştü. Bunu yapmak zararlı mıdır? Teşekkürler.
Zararsız. Sadece kare hızını düşürüyorsun hafifletiyorsun.
Zararsız. Sadece kare hızını düşürüyorsun hafifletiyorsun.

Çözüm
Pardon reis o zaman.

Konuya dönecek olursak 60hz monitörler var, 120'ler var. Bu grafikleri yüksekten düşüğe çekmek gibi bir olay. Monitörün hz'ini alçaltmak sadece. Bu sayede ekran kartının yükü haafifler.

Pardon reis o zaman.

Konuya dönecek olursak 60Hz monitörler var, 120'ler var. Bu grafikleri yüksekten düşüğe çekmek gibi bir olay. Monitörün Hz'ini alçaltmak sadece. Bu sayede ekran kartının yükü haafifler.

Hocam laptop kullanıyorum 144 Hz, oyunlarda FPS'ten biraz taviz verip, ekran kartının yükünü hafifletmek istemiştim zaten işe de yaradı ama yine de sormak istedim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı