Zararsız. Sadece kare hızını düşürüyorsun hafifletiyorsun.Merhaba öncelikle, oyun oynarken bilgisayarımın ekran kartı çok fazla ısındığı için maksimum kare hızını 60'a çektim ve haliyle ekran kartı sıcaklığı da düştü. Bunu yapmak zararlı mıdır? Teşekkürler.
Zararsız. Sadece kare hızını düşürüyorsun hafifletiyorsun.Merhaba öncelikle, oyun oynarken bilgisayarımın ekran kartı çok fazla ısındığı için maksimum kare hızını 60'a çektim ve haliyle ekran kartı sıcaklığı da düştü. Bunu yapmak zararlı mıdır? Teşekkürler.
Zararsız. Sadece kare hızını düşürüyorsun hafifletiyorsun.
Hocam arkadaş zararlı olup olmadığını sormuş?Oradan ayarlayabiliyor musun bilmiyorum ama RTSS programıda guzel orayı kullanabilirsin, kolay kullanımı.
Hocam ayarladım zaten. Bir zararı var mı onu öğrenmek istiyorum.Oradan ayarlayabiliyor musun bilmiyorum ama RTSS programıda guzel orayı kullanabilirsin, kolay kullanımı.
Konuya dönecek olursak 60hz monitörler var, 120'ler var. Bu grafikleri yüksekten düşüğe çekmek gibi bir olay. Monitörün hz'ini alçaltmak sadece. Bu sayede ekran kartının yükü haafifler.Merhaba öncelikle, oyun oynarken bilgisayarımın ekran kartı çok fazla ısındığı için maksimum kare hızını 60'a çektim ve haliyle ekran kartı sıcaklığı da düştü. Bunu yapmak zararlı mıdır? Teşekkürler.
Pardon reis o zaman.
Konuya dönecek olursak 60Hz monitörler var, 120'ler var. Bu grafikleri yüksekten düşüğe çekmek gibi bir olay. Monitörün Hz'ini alçaltmak sadece. Bu sayede ekran kartının yükü haafifler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.