Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 7 Temmuz 2021 #21 metaphroz dedi: Eğer, "AMD her karta destek veriyor bu açıdan FSR daha iyi" deseydiniz sorun olmazdı. Ama sizin dediğiniz her açıdan FSR daha iyi demek oluyor. Kalite konusunda DLSS çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bende zaten aynı şeyi söyledim? Elinde eski ekran kartı olanlar için iyi bir şey.
metaphroz dedi: Eğer, "AMD her karta destek veriyor bu açıdan FSR daha iyi" deseydiniz sorun olmazdı. Ama sizin dediğiniz her açıdan FSR daha iyi demek oluyor. Kalite konusunda DLSS çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bende zaten aynı şeyi söyledim? Elinde eski ekran kartı olanlar için iyi bir şey.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 7 Temmuz 2021 #22 Lowell1 dedi: Bende zaten aynı şeyi söyledim? Genişletmek için tıkla... Lowell1 dedi: FSR > DLSS. Genişletmek için tıkla... Anlamadım?
Lowell1 dedi: Bende zaten aynı şeyi söyledim? Genişletmek için tıkla... Lowell1 dedi: FSR > DLSS. Genişletmek için tıkla... Anlamadım?
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 7 Temmuz 2021 #23 metaphroz dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Mesajımın yarısını kopyalayıp anlamadım demek iyiymiş. Aşağıda DLSS her ekran kartında kullanılmadığından dolayı FSR > DLSS dediğimi de alıntı içine alsaydın keşke.
metaphroz dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Mesajımın yarısını kopyalayıp anlamadım demek iyiymiş. Aşağıda DLSS her ekran kartında kullanılmadığından dolayı FSR > DLSS dediğimi de alıntı içine alsaydın keşke.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 7 Temmuz 2021 #24 Lowell1 dedi: Mesajımın yarısını kopyalayıp anlamadım demek iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Mesajın yarısı? Alıntıdaki ok işaretine tıklamanızı öneririm. Lowell1 dedi: Yukarıda DLSS her ekran kartında kullanılmadığından dolayı FSR > DLSS dediğimi de alıntı içine alsaydın Genişletmek için tıkla... İlk mesajınızda böyle dememişsiniz. Tepki görünce yazdınız dediğiniz şeyi.
Lowell1 dedi: Mesajımın yarısını kopyalayıp anlamadım demek iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Mesajın yarısı? Alıntıdaki ok işaretine tıklamanızı öneririm. Lowell1 dedi: Yukarıda DLSS her ekran kartında kullanılmadığından dolayı FSR > DLSS dediğimi de alıntı içine alsaydın Genişletmek için tıkla... İlk mesajınızda böyle dememişsiniz. Tepki görünce yazdınız dediğiniz şeyi.