Çözüm Nvidia Driver 7-zip Data Error ve Experience İndirmeme Sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
105
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- Intel Core Ultra 9 285K İşlemci
- ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart
- Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı
- G.SKILL 48GB TRIDENT Z5 CK DDR5 8600MHz CL40 RGB CUDIMM RAM
- Lian Li O11D EVO RGB Kasa
- Arctic Liquid Freezer III 4 AIO
- Samsung 980 Pro 500GB SSD
- Samsung 980 Pro 1TB SSD
- KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD
- WD Black SN810 500GB SSD
- MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K
- Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz
- Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz
Meslek
Technopat Haber Editörü
376.09 sürücüsü ile birlikte tekrar ortaya çıkan sorunlardan biri. Paketin eksik veya hasarlı inmesinden kaynaklanıyor.

Sebepleri;
  • Hızlı internet bağlantısı (yanlış okumadınız)
  • Firewall sorunları
  • İndirme araçları kullanmak
Çözüm ise VPN kullanarak indirme yapmak. Sürücüyü VPN ile indirirseniz sorun ortadan kalkıyor.

Technopat gibi bir forumda bunun çözümsüz kalması biraz beni üzdü lakin çözüm yukardakiler değil.
Çözüm tamamen Windows'un kafasına göre yüklediği eski sürücüleri silmek. Aygıt yöneticisinden ekran kartınız ile ilgili bütün sürücüleri silin ve tekrar deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yukarıdaki iki arkadaşın da dediği gibi değil.
BIOS güncelleyin düzelecektir.
(Selected file is not a proper BIOS!) < BIOS güncellerken böyle bir hata alırsanız yanlış BIOS'u indirdiğinizden kaynaklı olacaktır. O yüzden doğru BIOS'u indirdiğinizden emin olun.
Benim anakart Z790-A Gaming Wi-Fi buna benzeyen bir sürü anakart var Z790-A D4 Gaming Wi-Fi gibi, hepsi aynı anakartlar değil yani.
Doğru BIOS'u indirin BIOS'u güncelleyin sorun kalmaz.

Hoşça kal.

Merhaba, çok uzun zaman geçmiş üzerinden ama kendi çözümümü iliştirmek istiyorum, sorun hala devam etmek de ve sorunu yaşayan arkadaşlar da denerse düzeleceğine inanıyorum.
Çözüm: Windows + r veya çalıştır > services.msc girin, ardından NVIDIA yazan tüm hizmetleri başlatın. Tekrar setup dosyasını yüklemeyi deneyin.

Dosya Ekleri

• ss.png
    ss.png
    64,5 KB · Görüntüleme: 222
Bu kadar basıt şeyi nasıl çözemıyorsunuz 7zip uyarısı verıyor dedım demekı bu pc de bı prgram ıstıyor yukledım hemen 7zip prgramını herkes bilir zaten bunu sonra gene olmadı söyle bir yol izledim indirilen dosyayı saga tık en alta daha fazla seçenek değip 7zip sekmesinden dosyaları cıkara tıkla dosya şeklinde ayıracak sonra dosyanın içindeki setuba tıkla kur bukadar basıt hata verırse kapat tekrar dene

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı