Nvidia driver "Bu driver Windows'un bu sürümü ile çalışmıyor" problemi

S4celik

Kilopat
Daha fazla  
Sadece Intel'in driverları yüklüyor. Ekran kartımın driverları yükleniyor. Ben Manuel olarak ekran kartı driverları kurmak isteyince de "Bu driver Windows'un bu sürümü ile çalışmıyor" ve "Bilgisayarınızda bu driver uyumlu bir donanım bulunamadı" gibisinden hatalar veriyor. Fakat ben ekran kartını ve Windows sürümünü doğru seçtiğimden eminim.
Ekran kartı: NVIDIA GT820M
Sürüm: Windows 8.1

Son düzenleyen: Moderatör:

güvenli modda başlatıp 2 sinide sil kaldır,
güvenli modda başlatıp önce intel sonra Nvidia yükle.

Bazı ekran kartlarına nVidia desteği bıraktı internete bakarak son verilen sürümü indir. Bendede aynısı vardı ben böyle yaptım ( GT 730 )

İnternette çeşitli çözümleri varda net bir şekilde çözülmüyor stabil çalışmıyordu böyle bir durumda. Format mı attınız ?

NVIDIA GeForce 820M için çıkmış son driver lintedir:

Sürüm Tarihi: Thu Apr 11, 2019
Versiyon: 425.31 - WHQL

Bu driver'in üst versiyonlarını kuramazsınız.

Birazdan söylediğiniz çözümleri deneyeceğim sağolun.
İnternette çeşitli çözümleri varda net bir şekilde çözülmüyor stabil çalışmıyordu böyle bir durumda. Format mı attınız ?
Evet format attım.
Zaten 425.31 versiyonunu kurmayı denedim ama olmadı. Nvidia'nın kendi sitesinden çıkan sürüm bu olmasına rağmen benim ekran kartımın desteklendiği en son sürücü 391.35 sürücüsü imiş. Bu driverı bulup kurdum ve hata vermedi. Sağ olun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…