NVIDIA driver güncellemesinde "kuruluma devam edilemiyor" hatası

NoxHit

Hectopat
Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Asus Dual 4070 Super Evo 12gb
İşlemci: Amd Ryzen 5 7600
Sıvı Soğutucu: Thermalright Frozen Warframe 240mm
Anakart: Asus Tuf Gaming B650-E 6400MHz DDR5
Ram: Corsair Vengeance 32gb(16x2) 6000MHz CL36 DDR5
M.2 SSD: Kingston Kc 3000 M.2-Samsung 980 M.2
Kasa: Corsair İcue 3000d
Güç Kaynağı: Corsair CX750 Watt
Mouse:Fantech Helios 2 Pro s
Klavye:Asus rog strix scope nx
Kulaklık:Asus Rog Pelta
Meslek
Öğrenci
Ekran kartı driver güncellemesini yapmaya çalıştığımda uzun süredir hep bu kuruluma devam edilemiyorum hatasını alıyorum. Nasıl çözeceğim bunu? Ekran kartım RTX 4070 Super.

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-13_193154011.png
    resim_2025-02-13_193154011.png
    23,3 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi sitesinden manuel bir şekilde indirip kurarsanız belki çalışabilir.

Şimdi manuel deneyeceğim bilgisayarı aldığımdan beri her güncellemede uğraşıyorum güncellemek için AMD'ye laf ediyordum AMD böyle bir sorun yaşamadım 5 yıl.

Şimdi manuel deneyeceğim bilgisayarı aldığımdan beri her güncellemede uğraşıyorum güncellemek için AMD'ye laf ediyordum AMD böyle bir sorun yaşamadım 5 yıl.
Bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayar açıldığı anda hiçbir şey yapmadan Nvidia uygulamasına tıklayıp kurulum yapın.

Bilgisayarı yeniden başlatın. Bilgisayar açıldığı anda hiçbir şey yapmadan NVIDIA uygulamasına tıklayıp kurulum yapın.

Hocam onu hep denedim hatta acaba BIOS veya Windows güncelleştirmelerinden dolayı mı diye onları da güncelledim olmuyor şu an manuel grafik sürücüsü kur dedim App kurmama gerek yok değil mi bir daha sadece sürücüyü tikledim.

Hocam onu hep denedim hatta acaba BIOS veya Windows güncelleştirmelerinden dolayı mı diye onları da güncelledim olmuyor şu an manuel grafik sürücüsü kur dedim App kurmama gerek yok değil mi bir daha sadece sürücüyü tikledim.
Hayır Nvidia'nın kendi uygulaması ya da eski adıyla GeForce Experience ile kurulum yapması ya da Nvidia'nın kendi sitesinden indirmen en doğru seçenek olacaktır.

Hayır NVIDIA'nın kendi uygulaması ya da eski adıyla GeForce Experience ile kurulum yapması ya da NVIDIA'nın kendi sitesinden indirmen en doğru seçenek olacaktır.

Hocam manuel kurdum şimdi oldu bu App bana çok sıkıntılı geldi yani buradan güncelleyemiyorum bir kolaylık sağlamıyor driver konusunda.

Hayır NVIDIA'nın kendi uygulaması ya da eski adıyla GeForce Experience ile kurulum yapması ya da NVIDIA'nın kendi sitesinden indirmen en doğru seçenek olacaktır.

Hocam ben de ilk bilgisayarımı aldığımda kurmayı denemiştim ama başarısız olmuştu ondan sonra denemedim şimdi evden bir yarım saatliğine çıkacağım çıkmadan önce yeni çıkan sürücüyü kursam bir şey olur mu? Kurarken yapmam gereken ek ayar var mı?

DDU ile silip güncel sürümü manuel indirip yükleyeceksin.

Hocam DDU ile kaldırıp tekrar yüklediğimde de olmuyor NVIDIA appde bir problem oluyor anlamadım manuel kurabiliyorum sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı