EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2022 #1 Öncelikle selamlar, NVIDIA güncellemesini indirdim özel kurulum seçtikten 1 dakika sonra bilgisayarı yeniden başlatmam gerektiğini söyledi. Başlattım ve görüntü gelmiyor.
Öncelikle selamlar, NVIDIA güncellemesini indirdim özel kurulum seçtikten 1 dakika sonra bilgisayarı yeniden başlatmam gerektiğini söyledi. Başlattım ve görüntü gelmiyor.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.026 Çözümler 7 Yer Türkiye 28 Eylül 2022 #2 Güncellemeyi nereden yaptınız?
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 28 Eylül 2022 #3 Tekrar yeniden başlat ama resetle.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.257 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 28 Eylül 2022 #4 ahmet_kıran dedi: Güncellemeyi nereden yaptınız? Genişletmek için tıkla... Özel kurulumu seçtim dediğine göre Geforce Experience yazılımı üzerinden yapmıştır. Ekran hiç mi gelmiyor? BIOS'a bile giremiyor musunuz?
ahmet_kıran dedi: Güncellemeyi nereden yaptınız? Genişletmek için tıkla... Özel kurulumu seçtim dediğine göre Geforce Experience yazılımı üzerinden yapmıştır. Ekran hiç mi gelmiyor? BIOS'a bile giremiyor musunuz?
EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Eylül 2022 #5 celilemrednsmnt dedi: Özel kurulumu seçtim dediğine göre GeForce Experience yazılımı üzerinden yapmıştır. Ekran hiç mi gelmiyor? BIOS'a bile giremiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir şekilde olmuyor. Görüntü yok. Atamyolundayız dedi: Tekrar yeniden başlat ama resetle. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. ahmet_kıran dedi: Güncellemeyi nereden yaptınız? Genişletmek için tıkla... GeForce Experience.
celilemrednsmnt dedi: Özel kurulumu seçtim dediğine göre GeForce Experience yazılımı üzerinden yapmıştır. Ekran hiç mi gelmiyor? BIOS'a bile giremiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir şekilde olmuyor. Görüntü yok. Atamyolundayız dedi: Tekrar yeniden başlat ama resetle. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. ahmet_kıran dedi: Güncellemeyi nereden yaptınız? Genişletmek için tıkla... GeForce Experience.