Nvidia Driver Kurarken "Runtime Error"

Furkan Ç

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar konunun doğru yerde olduğunu bilmiyorum fakat bu sorunu nereye açacağımı bulamadım bunun için hatamı mazur görün.
Benim bilgisayarımın yakın zamanda anakartı yanmıştı yeni bir anakart taktırdım idarelik birşey oldu biraz ama Asrock 960GM-VSG3 diye bir anakart taktı bilgisayarcı. Yeni anakart takınca tabi haliyle format falanda attık.Bu sorun karşıma daha önce hiç çıkmayan bir sorundu ekran kartı driver güncellerken meydana geldi henüz bilgisayarın driverlerini yeni yeni kurmaya başladım. Birkaç forum gezintilerime göre çoğu net framwork ten kaynaklı olabilir dedi onu yeniden kurdum fakat hala aynı sonuç. Win10 kullanıyorum ve sistem sanırım güncel bu sorunun neden kaynaklı olduğuna dair yardımcı olursanız sevinirim.
Adsız.png

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar olayı çözdüm GeForge Experienceyi sildim ve sitesinden son sürümü kurdum direk başarılı bir şekilde yükledi.

Visual C++ Redistributable paketlerini eksiksiz yüklediğin taktirde sorunun kalmayacaktır.

Eki Görüntüle 232214

Bu arkadaşada teşekkürlerimi iletiyorum sorun çözümünde yardımcı olduğu için iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı