Nvidia Driver Kurulum Başarısız Hatası

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar arkadaşlar yine ben :D Bugün bilgisayarımı Windows 10'a yükselttim. Nvidia ekran kartı driverimi kurarken böyle bir hata ile karşılaştım. Eski driverleri kaldırıp denedim fakat yine olmadı. Yardım eder misiniz? Ne yapmalıyım?

Adsız.png

++

Son düzenleme:
Ekran kartı modeliniz nedir? DDU uygulaması ile güvenli modda ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve temiz kurulum yapmayı deneyin. GeForce Experience uygulamasını indirip oradan driveri kurmayı deneyin, olmaz ise Nvidia sitesinden manuel olarak aratıp driver deneyin.
Hocam dediklerinizin aynını denedim. İlk önce Nvidia ait klasörlerden tutun uygulamalara kadar hepsini kaldırdım. Ardından DDU yazılımını kurup güvenli modda iken kaldırma işlemi yaptım. Daha sonra manuel olarak indirdim yine aynı hata ile karşılaştım. Dayanamadım Windows 7'e tekrar dönüş yaptım. Windows 10'dan bir kez daha soğudum.

Ddu'nun ayarlarını tam yapamamış olabilirsiniz. Soğumanızı gerektirecek bir durum yok. Win 10 en güncel, en güvenli ve performans olarak çok iyi bir işletim sistemidir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı