superibomc Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 43 23 Haziran 2020 #1 NVIDIA'nın sitesinden ekran kartımın Driver'ını indirdim fakat açınca bu ekranda kalıyor. Bu %100 oluyor kapanıyor sonra herhangi bir ekran gelmiyor çözümü nedir?
NVIDIA'nın sitesinden ekran kartımın Driver'ını indirdim fakat açınca bu ekranda kalıyor. Bu %100 oluyor kapanıyor sonra herhangi bir ekran gelmiyor çözümü nedir?
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 23 Haziran 2020 #2 Seçtiğiniz kurulum dizininden Setup'ı bulup çalıştırmayı deneyin. AMD için örnek yol: C:\AMD\Non-WHQL-Win10-64Bit-Radeon-Software-Crimson-ReLive-16.2.1-Sep20\Setup.exe
Seçtiğiniz kurulum dizininden Setup'ı bulup çalıştırmayı deneyin. AMD için örnek yol: C:\AMD\Non-WHQL-Win10-64Bit-Radeon-Software-Crimson-ReLive-16.2.1-Sep20\Setup.exe
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 23 Haziran 2020 #3 Ekran kartınız güncel bir kartsa GeForce Experience ile sürücü yüklemeyi deneyin.
PatriotElite Megapat Katılım 9 Eylül 2016 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #4 Eski ekran kartını tekrar yükle sonra bilgisayarı güvenli mod'da başlat oradan eski sürümü tamamen kaldır. Normal açılışta yeni sürümü tekrar yükle.
Eski ekran kartını tekrar yükle sonra bilgisayarı güvenli mod'da başlat oradan eski sürümü tamamen kaldır. Normal açılışta yeni sürümü tekrar yükle.
superibomc Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 43 23 Haziran 2020 #5 marcel'o dedi: Seçtiğiniz kurulum dizininden Setup'ı bulup çalıştırmayı deneyin. AMD için örnek yol: C:\AMD\Non-WHQL-Win10-64Bit-Radeon-Software-Crimson-ReLive-16.2.1-Sep20\Setup.exe. Genişletmek için tıkla... Orada otomatik gösterilen dizini seçtim ama bulamadım öyle bir dizin yok. Kerem00 dedi: Ekran kartınız güncel bir kartsa GeForce Experience ile sürücü yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden güncelleştir dediğimde güncel diyor fakat güncel mi bilmiyorum pek anlamıyorum bu konuları.
marcel'o dedi: Seçtiğiniz kurulum dizininden Setup'ı bulup çalıştırmayı deneyin. AMD için örnek yol: C:\AMD\Non-WHQL-Win10-64Bit-Radeon-Software-Crimson-ReLive-16.2.1-Sep20\Setup.exe. Genişletmek için tıkla... Orada otomatik gösterilen dizini seçtim ama bulamadım öyle bir dizin yok. Kerem00 dedi: Ekran kartınız güncel bir kartsa GeForce Experience ile sürücü yüklemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden güncelleştir dediğimde güncel diyor fakat güncel mi bilmiyorum pek anlamıyorum bu konuları.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 23 Haziran 2020 #6 superibomc dedi: Orada otomatik gösterilen dizini seçtim ama bulamadım öyle bir dizin yok. Genişletmek için tıkla... GeForce Experience ile sürücü yüklemeyi denediniz mi? superibomc dedi: Aygıt yöneticisinden güncelleştir dediğimde güncel diyor fakat güncel mi bilmiyorum pek anlamıyorum bu konuları. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir?
superibomc dedi: Orada otomatik gösterilen dizini seçtim ama bulamadım öyle bir dizin yok. Genişletmek için tıkla... GeForce Experience ile sürücü yüklemeyi denediniz mi? superibomc dedi: Aygıt yöneticisinden güncelleştir dediğimde güncel diyor fakat güncel mi bilmiyorum pek anlamıyorum bu konuları. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir?
superibomc Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 43 23 Haziran 2020 #7 Kerem00 dedi: GeForce Experience ile sürücü yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şu an. Kerem00 dedi: GeForce Experience ile sürücü yüklemeyi denediniz mi? Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... MX150 Windows 10 sürüm 2004 güncellemesi gelmiş onu yapmadım ondan kaynaklı mıdır? Geforce Experience açılmıyor bu seferde baya hiçbir şey olmuyor açtığımda allah allah. Son düzenleme: 23 Haziran 2020
Kerem00 dedi: GeForce Experience ile sürücü yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim şu an. Kerem00 dedi: GeForce Experience ile sürücü yüklemeyi denediniz mi? Ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... MX150 Windows 10 sürüm 2004 güncellemesi gelmiş onu yapmadım ondan kaynaklı mıdır? Geforce Experience açılmıyor bu seferde baya hiçbir şey olmuyor açtığımda allah allah.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.951 Makaleler 60 Çözümler 838 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #8 Sistemde Intel GPU yüklü mü? DDU ile Nvidia kaldırıp, sonra sürücü yüklemeyi dene.
superibomc Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 43 23 Haziran 2020 #9 claus dedi: Sistemde Intel GPU yüklü mü? DDU ile Nvidia kaldırıp, sonra sürücü yüklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Evet yüklü dediğinizi deneyeceğim teşekkürler. Oldu hocam dediklerinizi yapınca çok teşekkür ederim. Çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2020
claus dedi: Sistemde Intel GPU yüklü mü? DDU ile Nvidia kaldırıp, sonra sürücü yüklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Evet yüklü dediğinizi deneyeceğim teşekkürler. Oldu hocam dediklerinizi yapınca çok teşekkür ederim. Çözüldü.