Nvidia driver kurulumunda takılma

Baldi

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarımı yeni formatladım ekran kartını kurarken bu şekilde kalıyor. Bu normal mi hata mı?

Derken böyle bir hata aldım nedeni nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın yanmış olabilir aygıt yöneticisinden bak kod 43 mü diyor.

Ekran kartın yanmış olabilir aygıt yöneticisinden bak kod 43 mü diyor.
bir tane oyun yükledim nvidia ile açtım çalıştı her hangi bir sıkıntı yok.Aygıt yöneticisindende görüyorum eski bir sürüm yüklü sadece güncelleyemiyorum.oyunda en düşük ayarlarda 200 fps verdi fakat oyun içinde sürekli düşüş ve yükseliş yaşadım oda güncel olmadığından sanıyorum.200 ile 20 arasında değişti durdu.hatta denetim masasından bakıyorum son sürüm kurulmuş bile sanırım geforce experience kurulmamış onuda şimdi manuel olarak kurmayı deniyeceğim.

Son düzenleme:
Donanımsal bir hatada olabilir yabancı forumlara bir bak.

Donanımla alakası yok. Geforce Experience üzerinden yükle sorunsuz yüklenir.

Bendede aynı hata var bi şekilde yüklenmiyo windows 8,8.1 ve 10 kurdum gene fayda etmedi.

Geforce experience'ı da kurdum ayrı olarak ama fps sıkıntısı hala devam ediyor aıda64 ile bilgisayar sıcaklığına bakıyorum youtubeda video izlerken 80 90 lara çıkıyor sıcaklık.Bilgisayarı formatlarken termal macunuda değiştirmiştim içinide temizlemiştim iyice en son ihtimal tekrar yenileceğim macunu.Tecnopat'ta var mı macun değişimi ile ilgili video ?link atar mısınız

Sağ alttan Nvidia Denetim masasına gel, 3D ayarların yönetilmesi kısmına gir, orada güç ayarları kısmı maksimum güç ise onu optimuma çek.

DDU ve Nvidia en son driverı indir.
Bilgisayarın internet bağlantısını kapat.
DDU ile mevcut driverı kaldır.
Nvidia Güncel driverı kur.
İnterneti geri verebilirsin.
Windows internetten temel Nvidia driverını indiriyor ve bu yeni kurulacak driver ile çakışıyor. Bundan oluyor.
Ben böyle çözdüm

Sağ alttan Nvidia Denetim masasına gel, 3D ayarların yönetilmesi kısmına gir, orada güç ayarları kısmı maksimum güç ise onu optimuma çek.
Optimumda..
Hemen deniyorum
Kurulum hatası gitti teşekkürler Şuan üstteki yorum gibi fps sorunu yaşıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…