Daha fazla
Merhaba arkadaşlar konunun başlığında yazdiğı gibi iki dev firmanın geliştirdiği bazı teknolojilerle kendi albenilerini ortaya koymak istiyolar ve ortaya ;
Mantle , TrueAudio, CUDA , Phsyx , ShadowPlay, GCN gibi teknolojilerini ortaya koyuyolar . Bu arada Nvidia ' nın Driver konusunuda ele almak lazım yoksa haksızlık olur
Şimdi herhangi birisi ekran kartı seçiminde bu iki dev firmanın ortaya koyduğu teknolojilerle kafası karışabiliyor .Çünkü her iki firmanın performans olarak aman aman fark attığı ekran kartı yok hepsi birbirlerini eşit konumda örnek olarak aynı fiyat kıstasını ele alarak R9 280x ve GTX 770 birbirine denk kartlar . Demek istediğim yeni bir ekran kartı almak isteyen kişilerin neden NVIDIA neden AMD ' yi seçtiklerinde belli bir şey söyleyebilsinler . Azımsanmıcak kadar bazı kişiler sırf kanı ısındığı için AMD ' yi veya NVIDIA 'yı seçebiliyor .Neyse çok uzattım kısaca şu örnekle bitirmek istiyorum . Render yapan biri Nvidia ' yı seçmelidir (CUDA) veya oyunlarda üst düzey optimizasyon isteyen Amd ' yi ( MANTLE) gibisinden 
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
Not : Lütfen tartışma yaparken (AMD VEYA NVIDIA )fanboyluğu yapmazsanız sevinirim
Mantle , TrueAudio, CUDA , Phsyx , ShadowPlay, GCN gibi teknolojilerini ortaya koyuyolar . Bu arada Nvidia ' nın Driver konusunuda ele almak lazım yoksa haksızlık olur
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
Not : Lütfen tartışma yaparken (AMD VEYA NVIDIA )fanboyluğu yapmazsanız sevinirim