W WhyProTR Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2014 #1 Pc'ye format attığımda Nvidia Ekran kartı driveri yükledim. Kurarken İntel kurun hatası veriyor. Ama Ekran kartım Nvidia. Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2014
Pc'ye format attığımda Nvidia Ekran kartı driveri yükledim. Kurarken İntel kurun hatası veriyor. Ama Ekran kartım Nvidia. Yardım edin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Mayıs 2014 #2 İntel Ekran kartının driverini de yüklemen lazım. Optimus sistem olduğundan asıl bilgisayarı çalıştıran İntel ekran kartındır. İşlemci modelini kullandığın işletim sistemi ve bitini yaz sana driveri verelim. Son düzenleme: 6 Mayıs 2014
İntel Ekran kartının driverini de yüklemen lazım. Optimus sistem olduğundan asıl bilgisayarı çalıştıran İntel ekran kartındır. İşlemci modelini kullandığın işletim sistemi ve bitini yaz sana driveri verelim.
W WhyProTR Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2014 #3 ( NVIDIA GeForce GTX 765M ) alacağım pc'nin Ekran kartı bu. Freedos alacağım için Ekran kartı driveri yüklenmesi gerekecek, driverini bulabilir misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2014
( NVIDIA GeForce GTX 765M ) alacağım pc'nin Ekran kartı bu. Freedos alacağım için Ekran kartı driveri yüklenmesi gerekecek, driverini bulabilir misiniz ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Mayıs 2014 #4 İstediğim tam bilgileri verin. Freedos sistem yerine Win8.1.1 yüklemeniz gerekli.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 6 Mayıs 2014 #5 Intel islemci modelini yaz, chipset surucusunu atalim ve yukle.