Y ynsgame8 Femtopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #11 ibrahim ethem mutlu dedi: Önce sürücü kaldırın sonra tekrar deneyin Genişletmek için tıkla... Devre dışı bıraksam olur mu?
ibrahim ethem mutlu dedi: Önce sürücü kaldırın sonra tekrar deneyin Genişletmek için tıkla... Devre dışı bıraksam olur mu?
Puppa40 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 440 6 Kasım 2020 #12 Dostum NVIDIA ekran kartın olmadan onun sürücüsüne geçemezsin . İstersen bütçe belirt bir kart bakalım sana eğer masaüstüyse.
Dostum NVIDIA ekran kartın olmadan onun sürücüsüne geçemezsin . İstersen bütçe belirt bir kart bakalım sana eğer masaüstüyse.
Y ynsgame8 Femtopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #13 asd674 dedi: Öyle bir şansınız yok ekran kartı almanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Ama bu programın açılıp kapanmasının ekran kartı olmadığından kaynaklanmadığına eminim. Puppa40 dedi: Monitör bağlantısı ekran kartı girişleri üzerinden değil mi ? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum. Şimdi bende tek İntel grafik kartı var. Ben de NVİDİA driverini kurup NVİDİA kullanmak istiyorum.
asd674 dedi: Öyle bir şansınız yok ekran kartı almanız gerekli. Genişletmek için tıkla... Ama bu programın açılıp kapanmasının ekran kartı olmadığından kaynaklanmadığına eminim. Puppa40 dedi: Monitör bağlantısı ekran kartı girişleri üzerinden değil mi ? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum. Şimdi bende tek İntel grafik kartı var. Ben de NVİDİA driverini kurup NVİDİA kullanmak istiyorum.
Puppa40 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 440 6 Kasım 2020 #14 ynsgame8 dedi: Ama bu programın açılıp kapanmasının ekran kartı olmadığından kaynaklanmadığına eminim. Laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum bir program kurmana gerek yok ekran kartın yok ise.
ynsgame8 dedi: Ama bu programın açılıp kapanmasının ekran kartı olmadığından kaynaklanmadığına eminim. Laptop kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum bir program kurmana gerek yok ekran kartın yok ise.
Y ynsgame8 Femtopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #15 Puppa40 dedi: Dostum NVIDIA ekran kartın olmadan onun sürücüsüne geçemezsin . İstersen bütçe belirt bir kart bakalım sana eğer masaüstüyse. Genişletmek için tıkla... Laptop benimki. Puppa40 dedi: Dostum bir program kurmana gerek yok ekran kartın yok ise. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Peki bu adam nasıl yapmış?
Puppa40 dedi: Dostum NVIDIA ekran kartın olmadan onun sürücüsüne geçemezsin . İstersen bütçe belirt bir kart bakalım sana eğer masaüstüyse. Genişletmek için tıkla... Laptop benimki. Puppa40 dedi: Dostum bir program kurmana gerek yok ekran kartın yok ise. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Peki bu adam nasıl yapmış?
Puppa40 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 440 6 Kasım 2020 #16 ynsgame8 dedi: Laptop benimki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Peki bu adam nasıl yapmış? Genişletmek için tıkla... O adamın NVIDIA ekran kartı var. O sayede yapmış.
ynsgame8 dedi: Laptop benimki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Peki bu adam nasıl yapmış? Genişletmek için tıkla... O adamın NVIDIA ekran kartı var. O sayede yapmış.
Y ynsgame8 Femtopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #17 Puppa40 dedi: O adamın NVIDIA ekran kartı var. O sayede yapmış. Genişletmek için tıkla... Benim de bilgisayarım GTA 5 kaldırmıyordu. Ben de o yüzden NVİDİA yüklemek istemiştim
Puppa40 dedi: O adamın NVIDIA ekran kartı var. O sayede yapmış. Genişletmek için tıkla... Benim de bilgisayarım GTA 5 kaldırmıyordu. Ben de o yüzden NVİDİA yüklemek istemiştim
Puppa40 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 440 6 Kasım 2020 #18 Dostum o adamın yaptığını yapabilmek için bunun olması lazım. Tabi bu masaüstü bilgisayardaki olan versiyonu ancak laptoplarda çok küçük olur bu.
Dostum o adamın yaptığını yapabilmek için bunun olması lazım. Tabi bu masaüstü bilgisayardaki olan versiyonu ancak laptoplarda çok küçük olur bu.
Y ynsgame8 Femtopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #19 Puppa40 dedi: Eki Görüntüle 728360Dostum o adamın yaptığını yapabilmek için bunun olması lazım. Tabi bu masaüstü bilgisayardaki olan versiyonu ancak laptoplarda çok küçük olur bu. Genişletmek için tıkla... Anladım yardımın için teşekkürler. Peki şu konuya gelelim. Programın açılıp kapanması neden olabilir?
Puppa40 dedi: Eki Görüntüle 728360Dostum o adamın yaptığını yapabilmek için bunun olması lazım. Tabi bu masaüstü bilgisayardaki olan versiyonu ancak laptoplarda çok küçük olur bu. Genişletmek için tıkla... Anladım yardımın için teşekkürler. Peki şu konuya gelelim. Programın açılıp kapanması neden olabilir?
Puppa40 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 440 6 Kasım 2020 #20 ynsgame8 dedi: Anladım yardımın için teşekkürler. Peki şu konuya gelelim. Programın açılıp kapanması neden olabilir? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok.
ynsgame8 dedi: Anladım yardımın için teşekkürler. Peki şu konuya gelelim. Programın açılıp kapanması neden olabilir? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok.