wSkolL Hectopat Katılım 10 Ekim 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2019 #1 Düşey senkronizasyon'u kapadım ve R6'da daha fazla FPS aldım. Düşey senkronizasyon nedir ne ise yarar kapayınca ne olur onu öğrenmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2019
Düşey senkronizasyon'u kapadım ve R6'da daha fazla FPS aldım. Düşey senkronizasyon nedir ne ise yarar kapayınca ne olur onu öğrenmek istiyorum.
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 25 Ocak 2019 #2 Monitör HZ değeri ile oyunun FPS değerini eşitler. Counter Strike gibi oyunlarda kapatın ama FIFA 19 gibi oyunlarda açın sistemi boşuna yormayın.
Monitör HZ değeri ile oyunun FPS değerini eşitler. Counter Strike gibi oyunlarda kapatın ama FIFA 19 gibi oyunlarda açın sistemi boşuna yormayın.
sosiskopekseverim Hectopat Katılım 22 Temmuz 2016 Mesajlar 96 Çözümler 1 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2019 #3 FPS' i monitörünün tazeleme hızına eşitler ki ekranda görüntü yırtılmaları olmasın. Standart monitörlerde 60 hz' dir bu tazeleme hızı.
FPS' i monitörünün tazeleme hızına eşitler ki ekranda görüntü yırtılmaları olmasın. Standart monitörlerde 60 hz' dir bu tazeleme hızı.