ghor Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #1 Selamunaleyküm, NVIDIA'nın uygulamasından duvar kâğıdı yaptım PC'ye ve bu duvar kâğıdı hareketli duvar kâğıdı. Nasıl kaldırabilirim?
Selamunaleyküm, NVIDIA'nın uygulamasından duvar kâğıdı yaptım PC'ye ve bu duvar kâğıdı hareketli duvar kâğıdı. Nasıl kaldırabilirim?
JasonVoorhees Picopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 180 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #2 Aleykümselam konuyu açar mısınız hocam çünkü masaüstüne sağ tık yapıp değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS ghor Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #3 Karışıklık olmuş hocam Razer'ın kendi duvar kâğıdı özelliği var ve oradan duvar kağdıı seçtim şimdi nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Son düzenleme: 26 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Karışıklık olmuş hocam Razer'ın kendi duvar kâğıdı özelliği var ve oradan duvar kağdıı seçtim şimdi nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.
JasonVoorhees Picopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 180 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #4 Hocam uygulamadan mı yaptınız uygulamadan yaptıysanız arka plandan kapatın wallpaper uygulamasını bir ihtimal arka planda gidebilir. Artı 0 Eksi
Hocam uygulamadan mı yaptınız uygulamadan yaptıysanız arka plandan kapatın wallpaper uygulamasını bir ihtimal arka planda gidebilir.
KS KS ghor Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #5 JasonVoorhees dedi: Hocam uygulamadan mı yaptınız uygulamadan yaptıysanız arka plandan kapatın wallpaper uygulamasını bir ihtimal arka planda gidebilir. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
JasonVoorhees dedi: Hocam uygulamadan mı yaptınız uygulamadan yaptıysanız arka plandan kapatın wallpaper uygulamasını bir ihtimal arka planda gidebilir. Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam teşekkür ederim.