Çözüldü NVIDIA ekran ayarları kullanılamaz hatası nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Black X6

Centipat
Daha fazla  
NVIDIA kontrol paneline girmeye çalıştığımda ekteki hatayı alıyorum. Normalde masaüstüne sağ tıklayıp NVIDIA kontrol panelini açtığım yerde Intel grafik ayarları çıkıyor. Ayrıca konu ile alakası var mı bilmiyorum fakat The Forest oynarken oyunum anında gidiyor ve NVIDIA ekran kartını bulamadığıyla alakalı bir hata veriyor.
Ekran kartı: GTX 950M.
Cihazım laptop.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Evet birdenbire oldu, sanırım sorunu çözdüm (emin değilim), bilgisayar işlemcinin kendi dahili ekran kartını kullanıyormuş, onu tekrardan değiştirdim. Dediğim problemi sanırsam çözdüm.
Birdenbire mi oldu bu? NVIDIA sürücüsü kurulu mu? Kaldırıp kurmayı deneyin isterseniz:

İfadeler: GKD

Evet birdenbire oldu, sanırım sorunu çözdüm (emin değilim), bilgisayar işlemcinin kendi dahili ekran kartını kullanıyormuş, onu tekrardan değiştirdim. Dediğim problemi sanırsam çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…