Çözüm NVIDIA Ekran Ayarları Kullanılamaz Hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
66
Herhangi bir nedenden dolayı olabilir. Eksik sürücü de yüklemiş olabilirsiniz.

• Çalıştır'a services.msc yazın. Eğer açılmazsa şu dizini takip edin ve Hizmetler'i açın:
  • C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Administrative Tools
  • Hizmetlerde "NVIDIA Display Driver Service" hizmetini bulun ve sağ tıklayıp başlatın.
  • Eğer devre dışı bırakılmışsa tekrar sağ tıklayıp özellikler deyin.
  • Başlangıç türünü otomatik olarak seçip tamam deyin. (İsterseniz bilgisayarınızı yeniden başlatın.)
  • Şimdi hizmeti başlattıysanız NVIDIA Denetim Masası'nı açın. Açmak için:
  • C:\Program Files\NVIDIA Corporation\Control Panel Client dizini takip edip nvcplui.exe'ye çift tıklayın.
Nvidiaa.png

Aynen bu bahsettiğiniz işlemi çok sayıda farklı versiyon driverler ile denedim. Resmen kabul etmiyor bilgisayarım.
Ekran kartı: ASUS Strix Geforce GTX 750 Ti yazıyor üzerinde
Anakart da aynı şekilde ASUS

Mesela BİOS'a giriyorum. ordan "System Agent (SA) Config." giriyorum ordan "Graphics Config." giriyorum. "Primary Display" kısmındaki "CPU Graphics" yazan yeri "PCIE" olarak değiştiriyorum. Kaydediyorum. Sonra tekrardan otomatik olarak eski haline dönüyor. Bir ara bişey oldu kabul etti onda da görüntü alamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı