Çözüldü Nvidia Ekran Kartı Devreye Girmeme Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İlhanCan Tuğcu

Hectopat
Daha fazla  
Nvidia değil de Intel'i kullanıyor sistem. Driverları güncelledim ama sorun çözülmedi. Ne yapmam lazım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem bilgilerin nedir ? Muhtemelen laptop kullanıyorsun. Ekran kartının devreye sokmak için Nvidia denetim masasından gerekli düzenlemeyi yapabilirsin.
Aslında sorun tamda bu değil galiba. Nvidia driverını güncelledikten sonra oyunlardaki performans düştü. Kasmayan oyun düşük ayarlarda kasmaya başladı. Bende muhtemelen ekran kartını kullanmıyodur dedim. Oyunda hangi ekran kartını kullandığını nerden öğrenebilirim ?
Ekran kartımda GTX 950M.

Windows arama yerine dxdiag yaz ve oradan ekranı seç. Ekran kartının modelinden anlarsın zaten.
Dxdiag yazdım ekranda intel, oluşturucuda Nvidia gözüküyor. Sanırım Intel'i kullanıyor .Nasıl düzeltebilirim bunu ?

Dxdiag'ta o şekilde görünmesi normal. Nvidia sürücünü DDU ile ve güncel olan sürüyü yükle. Nvidia denetim masasına gir ve oyunu Nvidia GPU'ya ata.

Dediğiniz gibi yapmıştım zaten. Oyunlarda sıkıntı çözülmüştü ama dxdiag'da öyle gözükmesi aklıma takılmıştı. Eğer normalse sorun yok, teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…