O ogzatas Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 50 26 Eylül 2022 #1 Merhaba, RTX 3060 Ti ekran kartım var. GeForce Experience'tan driverı indirmiyor, %100 olup başarısız diyor. Windows 11 kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2022
Merhaba, RTX 3060 Ti ekran kartım var. GeForce Experience'tan driverı indirmiyor, %100 olup başarısız diyor. Windows 11 kullanıyorum.
MerakliMahmut Megapat Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 558 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #2 Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Deneyebilir misin? Olmaz ise başka yöntem deneyeceğiz. Telefondan bulamadım ama doğrudan sadece sürücü setup indirilebiliyordu. Edit: GeForce Game Ready Driver | 516.94 WHQL for Windows 10 64-bit, Windows 11 • GeForce driver Evet buldum. Buradan indirirseniz sorunsuz kurulum yapacaktır. Kolay gelsin. Artı 0 Eksi
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Deneyebilir misin? Olmaz ise başka yöntem deneyeceğiz. Telefondan bulamadım ama doğrudan sadece sürücü setup indirilebiliyordu. Edit: GeForce Game Ready Driver | 516.94 WHQL for Windows 10 64-bit, Windows 11 • GeForce driver Evet buldum. Buradan indirirseniz sorunsuz kurulum yapacaktır. Kolay gelsin.
KS KS O ogzatas Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 50 26 Eylül 2022 #3 MerakliMahmut dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Deneyebilir misin? Olmaz ise başka yöntem deneyeceğiz. Telefondan bulamadım ama doğrudan sadece sürücü setup indirilebiliyordu. Edit: GeForce Game Ready Driver | 516.94 WHQL for Windows 10 64-bit, Windows 11 • GeForce driver Evet buldum. Buradan indirirseniz sorunsuz kurulum yapacaktır. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Mahmut bey, sorunsuz kuruldu. Başka deneyecekler önce GeForce Experience'ı silin sonra bunu yükleyin. Artı 1 Eksi
MerakliMahmut dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Deneyebilir misin? Olmaz ise başka yöntem deneyeceğiz. Telefondan bulamadım ama doğrudan sadece sürücü setup indirilebiliyordu. Edit: GeForce Game Ready Driver | 516.94 WHQL for Windows 10 64-bit, Windows 11 • GeForce driver Evet buldum. Buradan indirirseniz sorunsuz kurulum yapacaktır. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Mahmut bey, sorunsuz kuruldu. Başka deneyecekler önce GeForce Experience'ı silin sonra bunu yükleyin.