Fancyy Hectopat Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2017 #1 Arkadaşlar bu hatanın çözümü bilen birisi yardım edebilir mi? 1 haftadır uğraşıyorum bunun yüzünden oyun oynayamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2017
Arkadaşlar bu hatanın çözümü bilen birisi yardım edebilir mi? 1 haftadır uğraşıyorum bunun yüzünden oyun oynayamıyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 9 Eylül 2017 #2 DDU ile ekran kartı sürücüsünü güvenli modda kaldırın. Buradan indirdiğiniz güncel sürücüyü kurun: Drivers | GeForce
DDU ile ekran kartı sürücüsünü güvenli modda kaldırın. Buradan indirdiğiniz güncel sürücüyü kurun: Drivers | GeForce
Fancyy Hectopat Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2017 #3 MF dedi: DDU ile ekran kartı sürücüsünü güvenli modda kaldırın. Buradan indirdiğiniz güncel sürücüyü kurun: Drivers | GeForce Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım fakat değişen bişey olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2017
MF dedi: DDU ile ekran kartı sürücüsünü güvenli modda kaldırın. Buradan indirdiğiniz güncel sürücüyü kurun: Drivers | GeForce Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaptım fakat değişen bişey olmadı.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2017 #4 Donanımsal bir sorun olabilir. Servise yollamanızda fayda var.