NVIDIA ekran kartı kullanılmıyor

bungalowlover123

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i7 12.Nesil 12700H
32 GB RAM
Nvidia GeForce RTX 2050
SoundBlaster Studio
Ben NVIDIA GeForce Experience ve NVIDIA Control Panel'i açamıyorum. İkisinde de NVIDIA'ya ait bir ekran kartı bulunmadığını söylüyor. Görüntü bağdaştırıcılarına gittim o da aynısı söyledi. Ama Teknosa bana GeForce RTX diye satmıştı. Şikayetçiyim.

Ben NVIDIA GeForce Experience ve NVIDIA Control Panel'i açamıyorum. İkisinde de NVIDIA'ya ait bir ekran kartı bulunmadığını söylüyor. Görüntü bağdaştırıcılarına gittim o da aynısı söyledi. Ama Teknosa bana GeForce RTX diye satmıştı. Şikayetçiyim.
Windows 10'da tekrar indirerek deneyebilirmisiniz? Ayrıca kartın modeli ne? Eğer modelini bilmiyorsanız GPU-Z'den bakabilirsiniz.

Evet. Laptop kullanıyorum.

Windows 10'da tekrar indirerek deneyebilir misiniz? Ayrıca kartın modeli ne? Eğer modelini bilmiyorsanız GPU-Z'den bakabilirsiniz.

Oradan da baktım.

Windows 10'da tekrar indirerek deneyebilirmisiniz? Ayrıca kartın modeli ne? Eğer modelini bilmiyorsanız GPU-Z'den bakabilirsiniz.

Orda da olmadığını söylüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-27 133251.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-27 133251.png
    6,5 KB · Görüntüleme: 21
  • Ekran görüntüsü 2024-10-27 133256.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-27 133256.png
    5,5 KB · Görüntüleme: 24
Modelin arkasında yazan numarayı atabilir misiniz? Eğer model internettede 2050'li olarak geçiyorsa laptop muhtemelen ekran kartını masaüstünde vesaire açmıyor.

Ne yani? Numarasına nereden bakacağım? Direk ekran kartını içinden mi çıkaracam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı