NVIDIA ekran kartı kullanılmıyor

blancz.

Decapat
Resimde görüldüğü gibi aygıt yöneticisinde ekran kartım görünüyor ancak diğeri kullanılıyor. NVIDIA denetim masasına girmeye çalıştığımda sağ alttaki hatayı veriyor. İntel kartını kaldırınca NVIDIA olan yine kullanılmıyor DXdiagda Microsoft temel görüntü sürücüsünü gösteriyor. Hizmetlerden NVIDIA display driver service kapalı olabilir diye gördüm ancak hizmetlerde öyle bir şey yok. Ben kaldım böyle ne yapacağım?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kablolarını kontrol et, ekran kartı yerine direk anakarta bağlamış olabilirsin. Bu durumda HD 630'u kullanır.
Nvidia GeForce Experience ile ekran kartını güncelliyorsun veya bir önceki sürüme döndürüyorsun, sorun düzelmiş oluyor. Aynısı 2 gün önce başıma geldi ve böyle çözdüm.

Güç ayarlarından performansı etkinleştir. Oyun oynarken zaten nvidia yı kullanıyor laptop düşük güç kullandığı durumlarda onboard ekran kartını kullanıyor. Yani oyun oynarken pc zaten nvidia yı kullanıyor sen kullanmıyor zannetsen bile.

Resimde görüldüğü gibi aygıt yöneticisinde ekran kartım görünüyor ancak diğeri kullanılıyor. NVIDIA denetim masasına girmeye çalıştığımda sağ alttaki hatayı veriyor. İntel kartını kaldırınca NVIDIA olan yine kullanılmıyor DXdiagda Microsoft temel görüntü sürücüsünü gösteriyor. Hizmetlerden NVIDIA display driver service kapalı olabilir diye gördüm ancak hizmetlerde öyle bir şey yok. Ben kaldım böyle ne yapacağım?

Eki Görüntüle 400083
[/QUOTE

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı