10-15 civarına alacağın kartla RTX açamayacaksın zaten, açsan bile düşük FPS ile oyunun tadını çıkaramayacaksın. DLSS gerçekten çok güzel bir teknoloji ama özellikle 1080P'de görüntü kalitesini ne derseniz deyin bozuyor. FSR'a göre daha az bozuyor evet, ama bozuyor mu bozuyor. Oyunu en üst kalitede oynayayım, görüntü bozulmasın diyorsanız kullanacağınız bir özellik değil. Kendim çok dikkat ederim görüntünün güzel olmasına, bu sebeple NVIDIA kullandığım dönemde DLSS açmadım. Şu an AMD kullanıyorum, aynı şekilde FSR yine açmıyorum. Bence saf kas gücü daha önemli, oyunu ham şekilde görebiliyorsunuz. Anlattıklarıma dayanarak DLSS kullanırım diyorsanız NVIDIA almalısınız, saf kas gücü önemli, görüntüyü bozmadan yüksek FPS alayım diyorsanız da kesinlikle AMD. Yazılımsal bir problemi kaldığını düşünmüyorum, 6700XT kullanıyorum öncesinde de 6600 kullanmıştım ve yazılımsal bir sıkıntı yaşamadım. AMD'de de AFMF gibi teknolojiler mevcut, az bir miktar gecikme karşılığında oyunu çok daha akıcı hale getiriyor. Gecikmeyi de gecikme önleme özelliğini açarak bayağı bir azaltabiliyorsunuz.