NVIDIA ekran kartı önerisi

Alperensamet

Femtopat
Daha fazla  
2-3 haftaya kalmaz ekran kartı alacağım. Kafamda NVIDIA var, hangi modelini alabilirim? RDR2, Elden Ring, Valorant, CS takılacağım. Önerebileceğiniz bir şey var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
2-3 haftaya kalmaz ekran kartı alacağım. Kafamda NVIDIA var, hangi modelini alabilirim? RDR2, Elden Ring, Valorant, CS takılacağım. Önerebileceğiniz bir şey var mıdır?
Bütçeniz nedir? Valorant Cs işlemci oyunu pek etkilemez

Bütçe? NVIDIA olması zorunlu mu ? 2haftaya 9060xt kartlar çıkacak.

20 30 bin arası.
AMD alman daha mantıklı olur bence söylediğin oyunlara göre. Valorant ve CS tarzı rekabetçi oyunlar için işlemci daha önemli o oyunlarda fazla bir performans artışı yaşamayabilirsin.

20 30 bin arası.

İşlemci i7 kafamdada o yüzden NVIDIA var çevremde birkaç kişiye sordum AMD Intel gitmez dedile bende o yüzden NVIDIA'ya yöneldim.
İşlemci i7 deyince bir şey anlaşılmıyor dostum, tam halini söyle. i7 7700k da var i7 14700k da.
20-30 bin bütçeye 5070 almanızı öneririm.

AMD alman daha mantıklı olur bence söylediğin oyunlara göre. Valorant ve CS tarzı rekabetçi oyunlar için işlemci daha önemli o oyunlarda fazla bir performans artışı yaşamayabilirsin.
İşlemci asıl amd alınır intel soketi öldü soğutması zor

Tek onlar içinde değil dediğim gibi RDR 2 Elden Ring falan da oynamak istiyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…