NVIDIA ekran kartı önerisi

Triforcce

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, halihazırda sistemim de RX 6700XT ekran kartını 5600X ile kullanıyorum sürekli yazılım hatası, PC kapanmaları, oyun oynarken reset atmalar yaşıyorum. NVIDIA ekran kartına geçeceğim, 6700XT'den geçmek için aynı kafada hangi kartı önerirsiniz, ona eş değer bir seviye olsun bütçe önemli değil. (PSU değiştiriyorum eğer kapanmalar falan daha olmazsa ekran kartı almam.)

4070 veya 5070 olabilir ama aynı güçte istiyorsanız 4060 ti ile denkler.

5060 Ti 16 GB veya RTX 5070 bütçenize göre (Mevcut kartınızın çok üstünde ama ben alacaksanız bunları tavsiye ederim, 5060 veya 4060 Ti alabilirsiniz eş değer)

Ekran kartı sıkıntılı, PSU değiştirmekle düzelmez. En az ikinci el olarak 2080 Ti, 3070, 4060 Ti veya üstü, ya da sıfır olarak 5060 veya üstü bir karta geçebilirsiniz.

Hikayeli oyunlarda grafikle ilgili her şeyi fullersen rahatsız edecek seviyede darboğaz olmaz.
Hocam sinerjide peşin fiyatına taksit yok biraz zorlar beni.Son olarak sorayım attığım nasıl zotac'ın 2 fanlı modeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…