M Merteww Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #1 Ekran kartım yok APU sistemdeyim kayıt almam gerekiyor. Arkadaşlarım direk alt F10 alabiliyorlar ben ise OBS'den alıyorum bu da bilgisayarı kastıyor ondan NVIDIA programını kurmaya çalıştım olmadı. Sizin fikriniz nedir?
Ekran kartım yok APU sistemdeyim kayıt almam gerekiyor. Arkadaşlarım direk alt F10 alabiliyorlar ben ise OBS'den alıyorum bu da bilgisayarı kastıyor ondan NVIDIA programını kurmaya çalıştım olmadı. Sizin fikriniz nedir?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.017 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2025 #2 Medal.tv vardı yanlış bilmiyorsam ona bakabilirsin. Oldukça kullanışlıdır. Record, Edit, and Share Your Game Clips & Gameplay - Medal Medal is the best way to record, edit, and share gaming clips and videos for free on PC. Download Medal today. medal.tv Artı 0 Eksi
Medal.tv vardı yanlış bilmiyorsam ona bakabilirsin. Oldukça kullanışlıdır. Record, Edit, and Share Your Game Clips & Gameplay - Medal Medal is the best way to record, edit, and share gaming clips and videos for free on PC. Download Medal today. medal.tv
KS KS M Merteww Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2025 #3 Murat Can Şimşek dedi: Medal.tv vardı yanlış bilmiyorsam ona bakabilirsin. Oldukça kullanışlıdır. Record, Edit, and Share Your Game Clips & Gameplay - Medal Medal is the best way to record, edit, and share gaming clips and videos for free on PC. Download Medal today. medal.tv Genişletmek için tıkla... Evet Anlık Görüntü Alıyor İstediğim Gibi Teşekkürler Artı 0 Eksi
Murat Can Şimşek dedi: Medal.tv vardı yanlış bilmiyorsam ona bakabilirsin. Oldukça kullanışlıdır. Record, Edit, and Share Your Game Clips & Gameplay - Medal Medal is the best way to record, edit, and share gaming clips and videos for free on PC. Download Medal today. medal.tv Genişletmek için tıkla... Evet Anlık Görüntü Alıyor İstediğim Gibi Teşekkürler
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.017 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2025 #4 Merteww dedi: Evet Anlık Görüntü Alıyor İstediğim Gibi Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
Merteww dedi: Evet Anlık Görüntü Alıyor İstediğim Gibi Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim.