moonkueen Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Şubat 2021 #11 lülünaz dedi: Yani ne olacak NVIDIA Denetim Masası'na girince. Genişletmek için tıkla... Yani NVDİA ekran kartım olmadan NVDİA sürücüsünü kullansam sorun olur mu diye merak etmiştim.
lülünaz dedi: Yani ne olacak NVIDIA Denetim Masası'na girince. Genişletmek için tıkla... Yani NVDİA ekran kartım olmadan NVDİA sürücüsünü kullansam sorun olur mu diye merak etmiştim.
lülünaz Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 925 16 Şubat 2021 #12 moonkueen dedi: Yani NVIDIA ekran kartım olmadan NVIDIA sürücüsünü kullansam sorun olur mu diye merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... Kullanıp ne yapacaksın devletimi kurtarcan tüm forum bunu merak ediyor.
moonkueen dedi: Yani NVIDIA ekran kartım olmadan NVIDIA sürücüsünü kullansam sorun olur mu diye merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... Kullanıp ne yapacaksın devletimi kurtarcan tüm forum bunu merak ediyor.
moonkueen Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Şubat 2021 #13 lülünaz dedi: Kullanıp ne yapacaksın devletimi kurtarcan tüm forum bunu merak ediyor. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisayarım dahada hızlanır mı diye merak ediyorum? Adem Güral dedi: Görseldeki gibi modelin yazıyor mu orada. Eki Görüntüle 882816 Genişletmek için tıkla... bende böyle bir şey var Dosya Ekleri Adsız.png 163 KB · Görüntüleme: 90
lülünaz dedi: Kullanıp ne yapacaksın devletimi kurtarcan tüm forum bunu merak ediyor. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisayarım dahada hızlanır mı diye merak ediyorum? Adem Güral dedi: Görseldeki gibi modelin yazıyor mu orada. Eki Görüntüle 882816 Genişletmek için tıkla... bende böyle bir şey var
Cyraxx Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #14 moonkueen dedi: İşlemcim Intel fakat ben internetten NVIDIA sürücüsünü indirdi. NVIDIA ekran kartım yok. İndirdiğim sürücüyü kullanıyorum. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Benim ekran kartım AMD ancak Vatan'daki zeki personel montajda NVIDIA sürücü ile çalıştırdılar ekran kartımı sorunu 3-4 ayda çözdüm.
moonkueen dedi: İşlemcim Intel fakat ben internetten NVIDIA sürücüsünü indirdi. NVIDIA ekran kartım yok. İndirdiğim sürücüyü kullanıyorum. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Benim ekran kartım AMD ancak Vatan'daki zeki personel montajda NVIDIA sürücü ile çalıştırdılar ekran kartımı sorunu 3-4 ayda çözdüm.
Adem Güral Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 88 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #15 moonkueen dedi: Yani bilgisayarım daha da hızlanır mı diye merak ediyorum? Bende böyle bir şey var. Genişletmek için tıkla... Kırmızı çizdiğim yerde sende ne yazıyor.
moonkueen dedi: Yani bilgisayarım daha da hızlanır mı diye merak ediyorum? Bende böyle bir şey var. Genişletmek için tıkla... Kırmızı çizdiğim yerde sende ne yazıyor.
lülünaz Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 925 16 Şubat 2021 #16 moonkueen dedi: Yani bilgisayarım daha da hızlanır mı diye merak ediyorum? Bende böyle bir şey var. Genişletmek için tıkla... Ya nereden duyuyorsun böyle şeyleri babacım ya?
moonkueen dedi: Yani bilgisayarım daha da hızlanır mı diye merak ediyorum? Bende böyle bir şey var. Genişletmek için tıkla... Ya nereden duyuyorsun böyle şeyleri babacım ya?
moonkueen Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Şubat 2021 #17 Adem Güral dedi: Kırmızı çizdiğim yerde sende ne yazıyor. Genişletmek için tıkla... bende öyle bir yer yok
Adem Güral dedi: Kırmızı çizdiğim yerde sende ne yazıyor. Genişletmek için tıkla... bende öyle bir yer yok
Adem Güral Hectopat Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 88 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #18 moonkueen dedi: Bende öyle bir yer yok. Genişletmek için tıkla... Şu üstteki ev simgesine bas.
moonkueen Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Şubat 2021 #19 Adem Güral dedi: Şu üstteki ev simgesine bas. Genişletmek için tıkla... GeForCe GT 520MX
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 16 Şubat 2021 #20 Umarım troll konudur. Troll ise komik. Troll değilse daha komik.