NVIDIA ekran kartı sürücüsü DDU ile nasıl kaldırılır?

hezsia

Picopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Rtx 5070 ti
Anakart
Colorful Battleax B650M-PLUS V14
İşlemci
Ryzen 7 7800x3D
Merhaba arkadaşlar,
Bugün bilgisayarımın işletim sistemi olan Windows 10'u güncelledim. Fakat güncelleme sonrasında ekran kartı sürücümün "var ama yok" olduğunu fark ettim. NVIDIA Denetim Masası açılmıyordu. Ben de DDU hakkında pek bilgi sahibi değildim. O yüzden bilgisayarın Denetim Masası üzerinden NVIDIA ile ilgili her şeyi sildim ve sürücüyü tekrar yükledim. Ancak duyduğuma göre, eski sürücüden kalıntılar kalıp performansı düşürebilirmiş. Ben de DDU ile bu düşüşün önüne geçmeyi düşünüyorum. Fakat ne yapacağımı bilmiyorum; seçeneklerden hangilerini seçmem gerektiğini tam anlamadım. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Gerçekten kafaya taktım, bugün bu olay beni paranoyak etti!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1749159210894.png

Sağdan ekran kartınızı seçip, sol üstteki ilk seçenekle temizliyorsunuz. Bilgisayar açıldığında ise yeni sürücüyü kuruyorsunuz.

Eki Görüntüle 2506221

Sağdan ekran kartınızı seçip, sol üstteki ilk seçenekle temizliyorsunuz. Bilgisayar açıldığında ise yeni sürücüyü kuruyorsunuz.

Hocam, o kadarını ben de biliyorum. Fakat seçenekler bölümündeki seçeneklerden hangisini seçeceğimi bilemiyorum; o konuda yardıma ihtiyacım var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı