U utwu Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Yeni laptop aldım. Windows 11 kurup updatleri yaptım. Ekran kartını ayrıca NVIDIA sitesinden güncellemeli miyim? Yoksa Windows kendi indirmiş midir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2023
Yeni laptop aldım. Windows 11 kurup updatleri yaptım. Ekran kartını ayrıca NVIDIA sitesinden güncellemeli miyim? Yoksa Windows kendi indirmiş midir?
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.166 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #2 utwu dedi: Yeni laptop aldım. Windows 11 kurup updatleri yaptım. Ekran kartını ayrıca NVIDIA sitesinden güncellemeli miyim? Yoksa Windows kendi indirmiş midir? Genişletmek için tıkla... Geforce Experience indir. Sürücüler kısmında güncelleme varsa görürsün. Oradan indirirsin.
utwu dedi: Yeni laptop aldım. Windows 11 kurup updatleri yaptım. Ekran kartını ayrıca NVIDIA sitesinden güncellemeli miyim? Yoksa Windows kendi indirmiş midir? Genişletmek için tıkla... Geforce Experience indir. Sürücüler kısmında güncelleme varsa görürsün. Oradan indirirsin.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 15 Haziran 2023 #3 utwu dedi: Yeni laptop aldım. Windows 11 kurup updatleri yaptım. Ekran kartını ayrıca NVIDIA sitesinden güncellemeli miyim? Yoksa Windows kendi indirmiş midir? Genişletmek için tıkla... Güncelle ve GeForce Experience yukle.
utwu dedi: Yeni laptop aldım. Windows 11 kurup updatleri yaptım. Ekran kartını ayrıca NVIDIA sitesinden güncellemeli miyim? Yoksa Windows kendi indirmiş midir? Genişletmek için tıkla... Güncelle ve GeForce Experience yukle.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #4 Hocam Nvidia uygulamasını indirin öyle kurun benim önerim.