saHran Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 252 Yer Ankara 12 Temmuz 2023 #1 Ekran kartı NVIDIA GEFORCE GT610M Herkese selam NVIDIA ekran kartı driverini kurmaya çalışırken böyle bir hata alıyorum. Bu hatanın çözümü nedir, yardımcı olur musunuz?
Herkese selam NVIDIA ekran kartı driverini kurmaya çalışırken böyle bir hata alıyorum. Bu hatanın çözümü nedir, yardımcı olur musunuz?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 12 Temmuz 2023 #2 Sürücüyü yüklemiş, Update Core yüklenmemiş sadece. Artı 0 Eksi
KS KS saHran Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 252 Yer Ankara 12 Temmuz 2023 #3 armas dedi: Sürücüyü yüklemiş, Update Core yüklenmemiş sadece. Genişletmek için tıkla... O ne oluyor bir sorun teşvik eder mi oyun oynarken falan. Artı 0 Eksi
armas dedi: Sürücüyü yüklemiş, Update Core yüklenmemiş sadece. Genişletmek için tıkla... O ne oluyor bir sorun teşvik eder mi oyun oynarken falan.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 12 Temmuz 2023 #4 saHran dedi: O ne oluyor bir sorun teşvik eder mi oyun oynarken falan. Genişletmek için tıkla... Araştırdım bulamadım, oyun oynarken sorun teşvik etmez. Artı 0 Eksi
saHran dedi: O ne oluyor bir sorun teşvik eder mi oyun oynarken falan. Genişletmek için tıkla... Araştırdım bulamadım, oyun oynarken sorun teşvik etmez.
KS KS saHran Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 252 Yer Ankara 12 Temmuz 2023 #5 armas dedi: Araştırdım bulamadım, oyun oynarken sorun teşvik etmez. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür Ederim Gayet Hızlı Bir Çözüm Oldu. Artı 0 Eksi
armas dedi: Araştırdım bulamadım, oyun oynarken sorun teşvik etmez. Genişletmek için tıkla... Çok Teşekkür Ederim Gayet Hızlı Bir Çözüm Oldu.