Ekran kartı yükseltmeye karar verdiğim için 1650Super ekran kartı arıyorum. Kutulu olması önceliğimdir ama her türlü teklife açığım. Trabzon, Rize içi elden alabilirim. Diğer şehirler için detayları konuşuruz. Omerkusdil61@gmail.com adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
EDİT: Bütçeyi bir miktar daha genişlettim. 3500TL seviyesinde Nvdia kartlar için tekliflere açığım. Karta göre biraz daha da yükseltebilirim bütçeyi.
Ekran kartı yükseltmeye karar verdiğim için 1650 Super ekran kartı arıyorum. Kutulu olması önceliğimdir ama her türlü teklife açığım. Trabzon, Rize içi elden alabilirim. Diğer şehirler için detayları konuşuruz. Omerkusdil61@gmail.com adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Sıfır kapalı kutu 2 yıllık garantili ürün. Kahramanmaraş ve Ankara içi elden diğer illere havale sonrası kargo yapabilirim. GET ilanı:Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Forumda 4-5 tane referansım vardır. Fiyat: 4000 TL. Forum dışına satış için anlaşıldı.