webscreaming Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #1 Merhaba. Bilgisayarımdan görüntü ayarlarından grafik ayarlarına girdiğimde bir uygulama seçiyorum seçenekler diyorum yüksek performans kısmında NVIDIA ekran kartım yerine grafik kartım gözüküyor. Bunu düzeltebilir miyim? Dosya Ekleri yfgufyfuykl.PNG 10,6 KB · Görüntüleme: 83 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2021
Merhaba. Bilgisayarımdan görüntü ayarlarından grafik ayarlarına girdiğimde bir uygulama seçiyorum seçenekler diyorum yüksek performans kısmında NVIDIA ekran kartım yerine grafik kartım gözüküyor. Bunu düzeltebilir miyim?
JonnNorth Picopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 730 Yer USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sniper 6 Mart 2021 #2 Driverları güncelledin mi? Artı 0 Eksi
KS KS webscreaming Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #3 JonnNorth dedi: Driverları güncelledin mi? Genişletmek için tıkla... güncel ekran kartını silip kursam çözülür mü? Son düzenleme: 7 Mart 2021 Artı 0 Eksi
JonnNorth dedi: Driverları güncelledin mi? Genişletmek için tıkla... güncel ekran kartını silip kursam çözülür mü?