NVIDIA ekran kartına FreeSync monitör alınırsa G-Sync kullanılabilir mi?

Ahmet Halit

Decapat
Daha fazla  
Laptopa monitör almak istiyorum ekran kartım NVIDIA GTX1660 Ti FreeSync monitör alsam o özelliği kullanabilir miyim veya G-Sync var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia kart ile Freesync kullanamazsın. Eğer monitörün g-sync uyumluluğu varsa DP port ile bağlarsan kullanabilirsin.
Bilip bilmeden konuya yorum yapmayınız. Monitörün illa Nvidia tarafından G-Sync sertifikası almış olması gerekmiyor. Monitör Adaptive Sync ise her iki ekran kartını da destekliyordur. FreeSync birçok monitörde de özelliğin açılması ile birlikte G-Sync uyumlu hale gelmektedir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilip bilmeden konuya yorum yapmayınız. Monitörün illa Nvidia tarafından G-Sync sertifikası almış olması gerekmiyor. Monitör Adaptive Sync ise her iki ekran kartını da destekliyordur. FreeSync birçok monitörde de özelliğin açılması ile birlikte G-Sync uyumlu hale gelmektedir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Okuduğunuzu anlamadan yorum yapmayınız.

Orada benim dediğim Nvidia kart ile sync teknolojisinin "Freesync" adı altında kullanılamayacağı.
Eğer monitörün g-sync uyumluluğu varsa, "g-sync" adı altında yararlanabileceğini söyledim. Dikkatini çekerim sertifika değil uyumluluk.

Nvidia denetim masasını açtığında orada Freesync değil G-sync uyumluluğu gözükecek. Bundan bahsediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı