NVIDIA ekran kartında mavi ekran olur mu?

Emre can Kaya

Centipat
Daha fazla  
Şu an AMD'nin çok eski ekran kartını kullanıyorum (fanı bile yok) ve atikmpag hatası alıyorum NVIDIA alacağım yine atikmpag hatası alır mıyım yoksa AMD'ye özel bir hata mı?

Hata kodunu billmiyorum ama ekran kartı ile bir alakalı bir şey ise tabikide vermez. Eğer windowsun dosylarında sorun varsa sıfırlamayı deneyin.

Her sistemde mavi ekran hatası alabilirsiniz

Mavi ekran ekran kartından çok sistem hataları, donanım, RAM hataları ve HDD hataları ile alakalı.

Her sistemde mavi ekran hatası alabilirsiniz.

Ya ben hata kodunu attım bu sayfaya sürücüden kaynaklanıyor dediler harbiden de öyle ses sürücümü güncellemek için dosya attılar sorun çözüldü ama bu sefer kullandığım tarayıcı hata verdi sonrasında yeterli disk alanı yok hatası aldım halbuki ikisi de yarısından fazlaydı.

her sistemde olabilir ama nvidiada hatalar amd ye göre daha az.
eğer sorun kart kaynaklı ise sorun yüksek ihtimal çözülecektir ama eğer ram veya başka herhangi bir donanım kaynaklıysa onlar değişmeli

Yüklediğim bir eski ve desteğini yitirmiş AMD O.C uygulaması vardı onu açarken kullandığı bir dll dosyası yüzünden mavi ekran hatası veriyordu bana. Hem de PC yeniden başlatıldıktan sonra o uygulamaya tekrar girince de gene aynı mavi ekran hatasını veriyordu.

Mavi ekran ekran kartından çok sistem hataları, donanım, RAM hataları ve HDD hataları ile alakalı.

PC'yi ilk aldığımda 2 ay falan sorunsuzdu PES 13 oynuyordum bayağı sorunsuzdu sonrasında hata verdi sildim 2 ay sonra yeniden yükledim oyunda yarım saat geçiremiyorum.
Her sistemde olabilir ama NVIDIA'da hatalar AMD'ye göre daha az.
Eğer sorun kart kaynaklı ise sorun yüksek ihtimal çözülecektir ama eğer RAM veya başka herhangi bir donanım kaynaklıysa onlar değişmeli.

Ben sorunun ekran kartından olduğunu düşünüyorum çünkü sadece oyunlarda hata veriyor RAM'lerde olsa Google'de falan duramazdım sanırsam.

@@körbiginar sencede ekran kartından olabilir mi​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…