NVIDIA ekran kartını birincil yapmak

exp36

Decapat
Daha fazla  
Laptopum oyunlarda Intel UHD Graphics ekran kartını kullanıyor ve bunu değiştirmek istiyorum GTX 1650 kullansın istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Ayrıca NVIDIA Denetim Masası'na giremiyorum, Microsoft Store'den iki kere silip yükledim olmuyor. GeForce Experience'tan güncelleştirme yapıyorum ve kurduğum sürücünün sürümünün üstünde hâlâ hızlı kurulum özel kurulum butonu aktif. DxDiag'ta GTX1650 gözükmüyor.
Biri yardımcı olursa sevinirim.

DDU ile ekran kartını silip tekrar yükleyin.

NVIDIA Denetim Masası için YouTube'dan izlediğim videolardaki gibi hizmetler bölümünden gerekli şeyleri yaptım ama olmadı.

DDU ile ekran kartını silip tekrar yükleyin.
Lütfen biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız?

NVIDIA Denetim Masası için YouTube'dan izlediğim videolardaki gibi hizmetler bölümünden gerekli şeyleri yaptım ama olmadı.

Lütfen biraz daha ayrıntılı anlatır mısınız?

Buradan nasıl kaldıracağınızı öğrenebilirsiniz.

İndirmek için:

Burdan manuel olarak indirebilirsiniz

Notebook sanırım. Şu seçeneklerle kurabilirsiniz.

Ve bunları yaptıkdan sonra Denetim Masası'na girip

Yüksek performans seçin NVIDIA'yı 1.kart yaparsanız yük biner masaüstünde Intel kalsın oyunlarda kullanır zaten NVIDIA. Laptop olduğu için.

Dosya Ekleri

• 1691750615410.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 139
  • 1691750716971.png
    68,5 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleme:

Her işlemi yapıp geri dönüş yapacağım.

Şu anda gerekli şeyleri yaptım DDU ile GTX1650'yi sildim sonra son sürücü indirip yeniden yükledim. Şu anda NVIDIA Control paneline yine giremiyorum ve DxDiag'ta hala Intel UHD Graphics ekran kartı gözüküyor.

Son düzenleme:

Control paneli Microsoft Store'den indirebiliyorsun.

Hocam zaten 1. görüntüsü ve 2. görüntüsü olması lazım bakar mısınız?
G

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…