NVIDIA ekran kartının performans ayarı nasıl olmalı?

Umutyuu

Decapat
Daha fazla  
Hangisinde kullanmalıyım ekran kartımı?

Dosya Ekleri

• IMG_20230228_202731.jpg
    IMG_20230228_202731.jpg
    128,1 KB · Görüntüleme: 129
Hangisinde kullanmalıyım ekran kartı mı?

Ekran kartın ne bilmiyorum ama bence iyi bir kartınız varsa, kaliteden ödün vermemek gerek. Bazı ek ayarlar yaparak oyunun görünümü daha güzel olur. Bunu FPS'ye yansıyışı 6-7 FPS falandır. Ama yine karar sizin.

3D ayarların yönetilmesine girip oradan ekran görüntüsü alıp atarsanız size yardım edebilirim.

Ne GPU kullanıyorsun bilmiyorum ama 3D uygulamanın karar vermesine izin ver seçeneğinde bırak.
3070 ti

Ekran kartın ne bilmiyorum ama bence iyi bir kartınız varsa, kaliteden ödün vermemek gerek. Bazı ek ayarlar yaparak oyunun görünümü daha güzel olur. Bunu FPS'ye yansıyışı 6-7 FPS falandır. Ama yine karar sizin.

3D ayarların yönetilmesine girip oradan ekran görüntüsü alıp atarsanız size yardım edebilirim.
Reisim asua tuf 3070 ti karti hem yormayacak hemde omrunu uzatacak cinsden ayarlar yapmak istiyorum ultra grafik seven biri degilim zatan

3070 ti

Reisim asua tuf 3070 ti karti hem yormayacak hemde omrunu uzatacak cinsden ayarlar yapmak istiyorum ultra grafik seven biri degilim zatan
Bu ayarlar ne kartı yorar, ne kartın yükünü hafifletir. 3D uygulamaların kararına bırak seçeneğini seçin. Oyunlar ve diğer 3D uygulamalarının içerisindeki kenar düzeltme ayarları geçerli olur bu dediğimi yaptığınızda.

Eger piksellerin cok bariz gorunmesini istemiyorsan kalite ayarinda kullan cunku digerini sectiginde pikseller cok rahatsiz ediyor beni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı